Divendres, 26 d'Abril, 2024  |
Magnífica victòria del CH Vila-real contra el H Sant Joan (39-33) Magnífica victòria del CH Vila-real contra el H Sant Joan (39-33)

- 31 Març, 2017 -

La dosificació i les rotacions de Rico van funcionar molt bé i l’equip va aguantar perfectament la primera part Magnífica victòria del CH Vila-real contra el H Sant Joan (39-33)

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

Amb un gran partit el Vila-real es va retrobar amb la victòria, davant d’un Handbol Sant Joan d’Alacant, equip al que se li va empatar a 31 en la primera volta i ja en pretemporada se li havia empatat al torneig de Mislata. El conjunt de l’Alacantí se li dona bé al CH Vila-real. El partit va començar bé pels d’Abel Rico, amb tensió en defensa i bona resolució amb atac, ràpidament els de la Plana es posaven 4 gols per davant, que anirien mantenint fins al descans. Des de la banqueta una intel·ligent estratègia de canvis atac-defensa li donava l’alè i el físic als jugadors de primera línia com Pablo, Aaron, Àlex  o Sasa que en altres partits no havien tingut. La dosificació i les rotacions d’Abel van funcionar molt bé i l’equip va aguantar perfectament la primera part. En la segona amb els laterals menys cansats els atacs eren fluids amb bona finalització.

partit handbol2David Gil a la porteria va estar enorme i va aturar molts balons, mantenint el resultat. I  així la diferència va anar augmentant fins els 9 gols que cap al final es van quedar en 6. Espectacular el partit realitzat per l’extrem Alejandro Alfonso fent  fins a 9 gols de totes les factures fins i tot algun des del lateral, també bon partit de Nahuel, el pivot va aconseguir 7 gols, la presència del seu fill i la seua dona el va inspirar especialment, bona actuació també d’Àlex Guimerà que va fer 9 gols. La resta de golejadors van ser Pablo 5 gols, Sasa 4 gols, Aaron i Paco 2 i Carlos Cepedal 1 gol.

partit handbol4El més trist és que tota la resta d’equips implicats en el descens també van guanyar: El Mora per darrere, el Mislata, l’Eivissa i el Nules. Així que el Vila-real segueix a 4 punts de la salvació, però amb una jornada menys. El més positiu és que Mislata i Nules han de jugar a Vila-real. Això fa que el partit en terres alacantines contra el Petrer, que ve de perdre contra el Mislata, el proper dissabte siga força important. La lluita continua, quan queden cinc jornades però la permanència és possible.

partit hanbol3

Un grup d’alumnes de l’IES Broch i Llop va animar el descans amb una coreografia. El club agraeix la participació de totes les alumnes i de les seues professores Nancy Morales i Pili Jarque.