Divendres, 26 d'Abril, 2024  |
El Villarreal empata davant el Rangers (0-0) i es jugarà passar a setzens en casa  El Villarreal empata davant el Rangers (0-0) i es jugarà passar a setzens en casa

- 30 Novembre, 2018 -

Els grocs van tenir més ocasions que el Glasgow, però no van tenir fortuna en porteria. FOTO: VILLARREAL CF El Villarreal empata davant el Rangers (0-0) i es jugarà passar a setzens en casa

El Vila-real va sumar un treballat punt en la seua visita a l’Ibrox Stadium de Glasgow que li acosta una mica més al seu objectiu de classificar-se per a la ronda de setzens de final de l’Europa League. Els grocs van tenir més ocasions que el Rangers, però no van tenir fortuna de cara a l’arquege rival. Vidres-banner-de-256X256

El Submarí va intentar circular la pilota amb rapidesa davant la intensa pressió escocesa. Els grocs utilitzaven la qualitat dels seus migcampistes per a crear clares ocasions de gol. Les millors van estar en les botes de Toko Ekambi.

La primera d’elles va arribar en el minut 29. Carlos Bacca es va escapar del seu parell i va centrar ras per a el ‘17’ groc, però la seua rematada es va ser desviat. Solament dos minuts més tard, de nou Toko Ekambi va fregar el primer gol. Aquesta vegada va rebre una genial passada interior de Fornals, es va plantar davant McGregor i va intentar superar-li amb un tret ras que el porter del Rangers va buidar.

El partit era parell, però el Villarreal colpejava més fort quan atacava malgrat que la seua punteria no estava afinada. Mostra d’açò va ser una altra claríssima ocasió per a Toko Ekambi. El franc-camerunés es va aprofitar d’un error defensiu del Rangers per a plantar-se solament davant McGregor. El seu xut amb la dreta creuat va ser de nou repel·lit per l’arquer del conjunt escocés.

villarreal21

Ekambi es lamenta d’una acció malmesa en l’àrea escocesa.

A punt de finalitzar el primer acte va arribar una jugada clau. El Rangers es va quedar amb un home menys sobre el terreny de joc per l’expulsió per doble amonestació de Candeias en el minut 44.

Amb un més sobre el camp, el Villarreal va intensificar el seu domini sobre el camp. Açò sí, curiosament li va costar crear clares ocasions de gol. La saga del Rangers es va proveir arrere i va impedir que els intents grocs acabaren dins de la porteria de McGregor. La millor ocasió d’aquest segon acte va arribar ja en el minut 88. Morlanes va disparar des de la frontal i Gerard va desviar lleugerament. La pilota no va trobar porteria.

Captura-de-pantalla-769

Aquest resultat provoca que el Villarreal es jugue la passada a setzens de final de la UEFA Europa League en l’última jornada de la Fase de Grups. El seu rival serà l’Spartak de Moscou en l’Estadi de la Ceràmica (dijous, 13 de desembre).

0- Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Worrall, Flanagan, Jack, Coulibaly (McCrorie, m. 91), Arfield, Middleton, Candeias i Morelos (Lafferty, m. 78).

-0- Villarreal: Andrés; Mario Gaspar, Álvaro, Funes Mori, Jaume Costa; Cáseres, Trigueros (Cazorla, m. 61), Morlanes, Fornals (Chukwueze, m. 73); Toko Ekambi i Bacca (Gerard, m. 61).

Àrbitre: Matej Jug (SVN). Groga als locals Flanagan i Middleton; així com als visitants Mario Gaspar i Álvaro. Va expulsar per doble amonestació a Candeias (m. 44).

Incidències: Ibrox Stadium de Glasgow, davant la presència de 50.171 espectadors.