Divendres, 26 d'Abril, 2024  |
El Villarreal encaixa la segona derrota en pretemporada davant un bon Nàstic (2-0) El Villarreal encaixa la segona derrota en pretemporada davant un bon Nàstic (2-0)

- 23 Juliol, 2017 -

Es van veure els primers minuts aquesta temporada de Semedo, Rodri Hernández i Roberto Soldado El Villarreal encaixa la segona derrota en pretemporada davant un bon Nàstic (2-0)

Es van veure els primers minuts aquesta temporada de Rúben Semedo, Rodri Hernández i Roberto Soldado

Segon partit de pretemporada i segona derrota. El Nàstic de Tarragona va superar al Villarreal en el Nou Estadi amb gols d’Omar Perdomo en el primer temps i d’Emana en el segon. Un partit sense molta història i on es van veure els primers minuts en aquesta pretemporada per a jugadors com el central Semedo, el migcampista Rodri i el davanter Roberto Soldado. Vidres-banner-de-256X256

En ple rodatge, el tècnic Fran Escribá va utilitzar un 4-4-2 per a començar amb la presència de diverses novetats en l’onze. El canterà Pau va fer parella en el doble pivot al costat de Bonera; en el centre del camp van jugar Chuca (del filial) i Rodri; i en els carrils tant Leo Suárez com Roberto Soriano. I davant Sansone va lluitar al costat del xaval del B, Mario González.

El Nàstic va començar molt animós. Als nou minuts l’argentí Leo Suárez va provar fortuna i es va topar amb la inspiració del porter local Dimitrievski. La rèplica local va ser l’1-0 superat la cambra d’hora. Omar Perdomo va robar la pilota, es va plantar només davant Andrés Fernández i va colar la pilota al fons de les malles.

A partir d’ací i fins al final la iniciativa va ser groga. Sansone va enviar la pilota a la creuera, en el minut 33, i en el 44 el lateral Mario Gaspar va malgastar l’últim cartutx del primer acte.

Equip nou després del descans

villarreal11En la represa Fran Escribá va alinear a un onze diferent. Es van veure els primers minuts del central Semedo. I en l’onze fins a tres xavals del filial: Ramiro Guerra, Imanol García i Dani Raba. Va poder empatar Samu Castillejo en el minut 69, però el porter local José Perales va fer una brillant intervenció. Minuts després, en el 75, Emana, de gran dretada, va posar el 2-0 en el marcador i va deixar la trobada resolta. El tercer no va arribar per la intervenció de l’argentí Mariano Barbosa, en el minut 78, a tir de Carlos García.

La pròxima cita serà el dimecres molt prop de Tarragona, en el camp del Reus Esportiu, un altre equip de la Segona Divisió.

FITXA TÈCNICA:

-2- NÀSTIC DE TARRAGONA: Dimitrievski, Kakabadze, Zahibo, Manu Barreiro, Maikel Mesa, Perone, Omar, Abraham, Tejera, Djetei i Burgui.

En la segona part: Perales, Xavi Molina, Roger, Delgado, Sandro, Emaná, Muñiz, Carlos Blanco, Carlos García, Suzuki, Rayco, Álex, Pol i Iván.

-0- VILLARREAL: Andrés; Mario, Bonera, Pau, Jaume Costa; Rodri, Chuca, Leo Suárez, Roberto Soriano, Sansone i Mario González.

En la segona part: Barbosa; Rukavina, Semedo, Víctor Ruiz, Adrián Marín; Ramiro, Imanol, Raba, Castillejo; Soldado i Bakambu.

GOLS: 1-0, min. 16: Omar. 2-0, min. 75: Emana.

ÀRBITRE: Subirats Matamoros (Tarragona). Va amonestar als locals ; i als visitants Roberto Soriano, Semedo i Víctor Ruiz.

CAMP: Nou Estadi de Tarragona, davant 2.983 afeccionats.