Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
Els cadets del Club Atletisme s’estrenen en el campionat autonòmic amb bons resultats Els cadets del Club Atletisme s’estrenen en el campionat autonòmic amb bons resultats

- 5 Juny, 2017 -

Milena Gómez aconseguí la medalla d’argent millorant la seua marca apropant-se així als nacionals Els cadets del Club Atletisme s’estrenen en el campionat autonòmic amb bons resultats

club atletisme vila-real2En la jornada vespertina de dissabte a Alacant , quatre van ser els atletes del Club Atletisme Vila-real que van prendre part al campionat autonòmic cadet. El resultat més destacable ha resultat el subcampionat de Milena Gómez Llop qui va saltar 1,54 m en salt d’alçada, millorant la seua  marca personal i apropant-se a la mínima requerida per participar als campionats nacionals i que li va valdre per penjar-se la medalla d’argent.

club atletisme vila-real5

En la mateixa prova la seua germana Ariana qui ostenta una millor marca d’1.57 m només va poder saltar 1.51m i ser 4a classificada empatada amb la 3a classificada en marca, però amb un nul de més al concurs, el que li va fer no poder pujar al pòdium. Ariana també va competir en la prova de salt de llargada, però només va aconseguir una 8a posició saltant 4.96m en un concurs irregular per a ella.

La velocista Claudia Artero va ser 4a en la prova de 300 metres tanques i  també millorava la seua marca personal fins 49.15 segons quedant-se molt prop de la mínima nacional. I ja en proves de fons, Andreu Madrigal va ser 8é en la prova de 1500 metres obstacles millorant el seu registre personal fins deixar-lo en 5.19.41.

club atletisme vila-realCal destacar que són tots atletes cadets de primer any, per tant la propera temporada continuaran competint en la mateixa categoria i millorant de segur aquests resultats. Des del club donen l’enhorabona pel seu treball, esforç i ganes de millorar.