dimecres, 20 de març, 2019  |  

- 8 febrer, 2018 -

Normalització Lingüística de Vila-real promou l’emissió, en la qual participa l'alumnat i que es pot escoltar fins el 6 de juny en la 99.2...

Normalització Lingüística de Vila-real promou l’emissió, en la qual participa l’alumnat i que es pot escoltar fins el 6 de juny en la 99.2 FM

Vila-real Informació

El programa radiofònic escolar ‘Ràdio-activitat’, patrocinat per la Regidoria de Normalització Lingüística, amb la col·laboració de la Generalitat, arriba a la seua XX edició amb nous lliuraments, que es poden escoltar fins al 6 de juny tots els dimecres a les 12.30 hores en la 99.2 FM d’Onda Cero Vila-real.

El regidor de Normalització Lingüística, Santi Cortells, ha assenyalat que es tracta d’una activitat “molt creativa i completa, ja que fomenta la comunicació i estimula la imaginació dels més joves” i ha recordat que “a més de conèixer el funcionament d’un mitjà de comunicació com és la ràdio, professors i alumnes són els encarregats de preparar els continguts de cada programa, sempre en valencià”.

El programa emet cada setmana una nova edició amb els alumnes dels col·legis de la ciutat com a protagonistes, que ho escolten en l’aula com una activitat didàctica més. Després del programa de presentació, dimecres passat, avui comença l’emissió dels estudiants de secundària de Fundació Flors, que parlaran sobre robòtica i sobre el seu centre. Els següents seran els alumnes de tercer i quart de primària d’Escultor Ortells, el dia 14, als quals els seguiran l’IES Miralcamp, Francesc Tàrrega i la resta de centres participants fins al final de temporada.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *