dijous, 23 de maig, 2019  |  
El PP lamenta la falta de gestió per a mantenir la convivència i es compromet a blindar les ‘tasques’  El PP lamenta la falta de gestió per a mantenir la convivència i es compromet a blindar les ‘tasques’ 

- 17 maig, 2019 -

Folgado impulsarà un pla especial per al Termet centrat en augmentar la neteja, la reforestació, una base de la Policia Local a l'estiu... El PP lamenta la falta de gestió per a mantenir la convivència i es compromet a blindar les ‘tasques’ 

Folgado impulsarà un pla especial per al Termet centrat en augmentar la neteja,  la reforestació, una base de la Policia Local a l’estiu i la millora de la zona de jocs

Vila-real Informació 

El Partit Popular blindarà la protecció de les tavernes amb una ordenança a partir del 26 de maig el que solucionarà el buit legal que ha creat Benlloch per falta de gestió i de treball.

El PP de la localitat va ser el primer a reunir-se amb els empresaris de la zona i a defensar públicament aquesta zona d’oci ja que, tal com ha explicat Héctor Folgado, candidat del PP, “és un generador d’oportunitats econòmiques i una zona d’oci responsable i que atreu molta gent a conèixer la localitat”.

Malgrat els advertiments del PP, l’alcalde ha decidit no fer res “i aquesta irresponsabilitat ha fet que ara uns empresaris hagen d’enfrontar-se a una querella per culpa de Benlloch” que “ara pretén victimizarse quan és el responsable d’aquesta situació”.

El PP ha tornat a oferir la solució: una ordenança que reguli les tavernes perquè estiguin protegides legalment i, a més, des del PP s’han posat al costat dels empresaris damnificats.

Folgado ha assenyalat que “nosaltres estem al costat dels empresaris de les tavernes, dels quals han aconseguit impulsar una zona i dinamitzar la vida cultural amb un oci responsable i un important generador d’oportunitats econòmiques i llocs de treball”. 

Per alta banda, el candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Vila-real, Héctor Folgado, ha anunciat avui la posada en marxa d’un pla especial per a la zona del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Tal com ha explicat el candidat, el Termet és el pulmó verd de la ciutat i un tresor mediambiental que cal protegir, acaronar i endreçar.

Després de vuit anys d’abandó, el PP impulsarà un pla urgent de reforestació del Termet que, a més, implicarà l’alumnat dels centres d’Educació Primària per a conscienciar-lo de la importància de conservar el paratge de l’Ermita.

A més, a partir del 26 de maig s’apostarà per una modernització i renovació urgent dels jocs infantils d’aquest paratge, amb especial incidència en la creació de nous jocs adaptats.

Héctor Folgado ha explicat que “a més potenciarem el Termet com a centre d’activitats mediambientals i d’interacció amb la naturalesa a través d’activitats de formació, esportives i d’oci”.

Al mateix temps, els populars establiran una base de la Policia Local durant els mesos d’estiu en l’Ermita per a reforçar la seguretat i la cura en l’època en què més veïns acudeixen al ermitorio.

“El paratge del Termet és de tots i hem d’apostar per la seva protecció, per la seva posada a punt i per recuperar el prestigi i l’orgull que els vila-realenses tenim per aquesta zona”, ha assenyalat Folgado.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *