divendres, 22 de febrer, 2019  |  
El PP critica que el material usat en la pista de running de l’Ermita és inadequat per atletes El PP critica que el material usat en la pista de running de l’Ermita és inadequat per atletes

- 10 octubre, 2018 -

Gil lamenta l’impacte visual negatiu de la reforma en el paratge i el cost de 270.000 euros "en una acció no prioritària" El PP critica que el material usat en la pista de running de l’Ermita és inadequat per atletes

Gil lamenta l’impacte visual negatiu de la reforma en el paratge el cost de 270.000 euros

Vila-real Informació

El Partit Popular ha denunciat hui el desastre en el qual s’ha convertit la reforma del circuit de running de l’Ermita de Vila-real.

El regidor del PP a Vila-real, Carlos Gil, ha lamentat “els 270.000 euros de cost del circuit ‘runner’ entre les dues reformes que s’han fet però que s’ha realitzat sense tenir en compte les peticions dels corredors”.

El regidor ha assegurat que una prova d’açò és el dèficit d’il·luminació i, sobretot, la substitució del terreny, ja que s’han canviat el tot-u que hi havia per un material semblat al formigó, que ha creat un impacte visual molt negatiu en un entorn com és l’ermita de Vila-real, un paratge protegit.

Així mateix, els propis usuaris han lamentat el canvi del material ja que es tracta d’un material molt dur que provoca un gran impacte per als ‘runners’ en les articulacions. El regidor explica que “segons el parer del PP és un error ja que no han exposat aquesta reforma al Consell Local de l’Esport abans d’iniciar les obres el que a provocat aquests problemes”, assenyala Gil.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *