dissabte, 23 de març, 2019  |  

- 10 desembre, 2018 -

Adrián Casabó Martín. Coordinador del PP de Vila-real. Tan sols falten sis mesos perquè els ciutadans puguem elegir de nou els nostres representants a... Vila-real demana canvi

Adrián Casabó Martín. Coordinador del PP de Vila-real.

Tan sols falten sis mesos perquè els ciutadans puguem elegir de nou els nostres representants a l’administració més pròxima, l’ajuntament. Després de huit anys de govern de PSOE i Compromís, en els quals la ciutat no avança per la passivitat dels responsables municipals, cada vegada són més els vila-realencs que demanem un canvi. I eixe canvi arribarà el 26 de maig de la mà del Partit Popular que lidera Héctor Folgado. 

He tingut la sort de treballar en aquest projecte i crec sincerament que Héctor és la millor opció per a encapçalar-lo. Gran capacitat de treball, escolta i diàleg, però sobretot una profunda estima pel seu poble i la seua gent.  El PP de Vila-real ha fet una oposició seriosa i eficient, amb nombroses propostes en positiu tombades per la majoria absoluta de Benlloch. Però per més diners que es destine a publicitat i propaganda, hi ha coses que no es poden amagar, com que Vila-real està més bruta i abandonada que mai, tot i que l’actual govern ha pujat la contribució a tots els ciutadans a màxims històrics. 

Lluny han quedat aquells anys en quals Vila-real era un referent en la nostra província i de la mà d’alcaldes com Manolo Vilanova i Juanjo Rubert va aconseguir serveis clau per al desenvolupament de la ciutat, com l’Hospital de La Plana, el Centre de Tecnificació Esportiva, el Centre de Salut Dolores Cano Royo, la nova Biblioteca Municipal o diferents jardins i zones verdes en molts barris de la ciutat. Aquells governs aconseguien també millores en matèria educativa, amb la renovació total de pràcticament tots els col·legis i la construcció de nous centres, com l’IES Broch i Llop, els CEIP Angelina Abad i  José Soriano, per posar només alguns exemples. Ara, desgraciadament, alguns xiquets del nostre poble tornen a estudiar en barracons. 

I és que aquest equip de govern ha prioritzat la compra de nous immobles com si estiguera jugant una partida al Monopoly abans de donar resposta a les reivindicacions dels seus veïns. Per tot això, no podem permetre que Vila-real continue a la deriva. Fa falta un govern seriós amb un projecte que fique en el centre els seus veïns i les seues necessitats. Per això, no tinc dubte que Héctor Folgado és la millor opció per a guiar el futur de la nostra ciutat a partir del mes de maig. Endavant!

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *