divendres, 22 de febrer, 2019  |  

- 23 gener, 2018 -

Santi Cortells, regidor de Tradicions i Normalització Lingüística de Compromís per Vila-real 2017 ha estat un any roín per als que confiem en uns... L’agraïment dels de Rajoy a qui porta tota sa vida treballant

Santi Cortells, regidor de Tradicions i Normalització Lingüística de Compromís per Vila-real

2017 ha estat un any roín per als que confiem en uns valors democràtics i també per a moltíssimes economies domèstiques. 2018 arriba per als pensionistes amb una nova pèrdua del poder adquisitiu per cinquè any consecutiu. Rajoy els ha apujat el salari un paupèrrim 0,25%, el mínim que permet la llei. Mentrestant, Alemanya les va apujar fins a un 6% el 2016, quasi un 4% el 2017 i per damunt del 3% enguany. Paga la pena comparar, per saber en quina mesura ens maltracten ací.

Mentrestant, els preus pugen un 1,5% i el PIB un 3%. La llum aproximadament un 11%, l’aigua al voltant d’un 12%, el gas un 6,2% i el transport públic un bon percentatge en cada lloc també. Aquesta és la justícia social dels governs PP-PSOE-CS’s? A les generacions dels nostres pares i iaios els hauríem d’estar agraïts pels seus anys d’esforç.

Esta burla de pujada salarial als pensionistes és responsabilitat del PP de Gürtel, Púnica, Lezo, Acuamed, Nóos, Andratx, Bárcenas, Brugal, cas Camps, Emarsa, Imelsa, Naseiro, i un llarg etcètera de “casos aïllats”. I del PSOE dels ERE, Filesa, GAL, ACM, Aller, Almenas, Campeón, Edu, Flick, Feval, Limusa, Mallén, Marea i tants altres casos igualment “aïllats”.

El govern de Rajoy, amb el suport de la marca blanca del PP, Ciudadanos, traurà ara un préstec de fins a 16.000 milions d’euros per a les pensions del 2018. D’altra banda, s’han anat traient diners de la vidriola de les pensions fins a deixar-la tremolant.

No sabem quin interés deuen tindre amb una aposta que acabarà sent la ruïna de la gent del carrer, però sobretot un desagraïment absolut a les generacions que tant s’han esforçat durant anys per fer millor el nostre país.

Altres articles de Santi Cortells

A qui portaran els Reis d’Orient enguany el carbó? 

La il·lustració mai ens va arribar

Google+
Whatsapp Telegram

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *