divendres, 26 de abril, 2019  |  

- 2 novembre, 2018 -

Mari Parra. Candidata número dos de Compromís per Vila-real.  Novembre és un mes molt especial. A Vila-real estrenem l’abric per Santa Caterina, encara que... Novembre, un mes de música 

Mari Parra. Candidata número dos de Compromís per Vila-real. 

Novembre és un mes molt especial. A Vila-real estrenem l’abric per Santa Caterina, encara que enguany l’oratge ens ha fet estrenar-lo una mica abans. Tampoc ens vindrà malament perquè durant el mes de novembre aquesta frescoreta ens animarà a visitar els restaurants de la nostra ciutat per a poder degustar una bona olleta de la Plana, i és que durant el mes de novembre també tenim les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… Olla de la Plana. Però si el mes de novembre té alguna cosa especial per als que som músics, és sens dubte la celebració de la festivitat de Santa Cecília. 

Durant mesos, les associacions musicals de la nostra ciutat preparen amb molta il·lusió aquest gran dia, amb la celebració de concerts i altres activitats per als més menuts, però també per als grans. Tal volta és una festivitat menys coneguda per als que no tenen prop un músic, però en el cas d’aquells que tenen aquesta sort, tota la família hi està implicada. Només falta anar el dia del concert per a veure les cares d’il·lusió, d’alegria i d’orgull dels pares i de les mares, dels avis i de les àvies, dels germans i germanes i dels amics i amigues.

I és que les associacions musicals fan una gran aportació a la nostra ciutat, perquè ens acompanyen en la celebració de les nostres tradicions, ens alegren les nits d’estiu amb les nits de plectre, ens ensenyen a ballar el ball de plaça o ens apropen els balls d’altres regions del món, sense oblidar els pasdobles, que ens indiquen que alguna cosa s’està celebrant en algun punt del poble. 

Perquè Vila-real és terra de músics i del seu idioma universal, no entendríem la nostra idiosincràsia sense tot això i molt més. En breu ens despertarem amb el ritme dels passacarrers i les dianes ens faran alçar. Per això, des de Compromís per Vila-real us animem que participeu durant aquest mes en totes les activitats que les associacions musicals ens han preparat per a festejar el seu dia. 

Per a nosaltres, la tasca que fa el teixit associatiu de la nostra ciutat, que no sempre és del tot reconegut, és un pilar fonamental i sempre l’hem defensat i l’hem cuidat, no només en el cas de les entitats musicals, sinó en tot allò que es refereix a la nostra essència com a poble, perquè l’associacionisme és un motor per a la integració social, el foment de la cultura, la recuperació de les tradicions i el foment del treball en equip, entre d’altres. 

Per la nostra part, seguim amb la porta oberta, com ha estat sempre, per a les nostres entitats, perquè sense aquestes Vila-real no seria la ciutat que és avui. Gaudiu molt de Santa Cecília! 

Altres opinions de Mari Parra

Un projecte il·lusionant

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *