divendres, 22 de febrer, 2019  |  

- 19 setembre, 2018 -

  Dora Llop Montón. Secretaria General del PP de Vila-real Segons els veïns del poble, la Regidoria de Serveis Socials de Vila-real és la... Caos en Serveis Socials

 

Dora Llop Montón. Secretaria General del PP de Vila-real

Segons els veïns del poble, la Regidoria de Serveis Socials de Vila-real és la més caòtica quant a funcionament i la més col·lapsada quant a servici al ciutadà, aquesta afirmació dita per una regidora del Partit Popular podria arribar a catalogar-se com interessada. Però sols has d’anar a la recepció de la mateixa regidoria per esbrinar si és veritat el que dic ací.

I el fet és que des que socialistes i nacionalistes, en aquest impuls que tenen d’erradicar tot l’anterior, pareix que els governe el rancor en lloc del seny, se’l va ocórrer canviar la normativa per valorar la dependència, venuda en el seu moment com la ‘panacea’ de la gestió i que anava acabar en les cues d’espera, i el fet irrevocable és que després d’esperar tres mesos a què t’atenguen en els Serveis Socials municipals hi ha una cua de 250 persones esperant la valoració de 2017, a hores d’ara no tenim dades de 2018 però poden imaginar. Encara que el més gros és que damunt la realitat siga esborrada pels responsables de la gestió, el govern municipal.

A hores d’ara encara no han protestat pel sobrecost que suposa per a l’erari públic la contractació de personal per a fer front a la feina extra ordenada pels seus caps de València. És més, s’adjudiquen l’ “honor” de contractar a més gent de Serveis Socials, per cert encara no incorporats, sense per descomptat dir a què és degut.

Un polític que governa en majoria absoluta, i per tant ha contat en tota la confiança del poble deu estar a l’altura i responsabilitzar-se almenys dels més desfavorits, i el cas és que si la dependència està col·lapsada, la inclusió social no és menys doncs fa quasi sis mesos que vam demanar des del PP Vila-real la nova edició d’unes beques d’inclusió sociolaboral per a gent en capacitats diferents i a hores d’ara està sense solucionar o, la contestació d’una petició demanant un informe de gent en risc d’exclusió social que permetria gestionar millor i d’una manera més eficient per a l’usuari, que són els que de veritat haurien de contar. La contestació després de tres anys, no podia ser ni més trist ni més lamentable, “no existís cap informe”.

Així quadren moltes coses, com volen solucionar problemes si tarden tres anys a contestar una petició i després de set anys governant no saben els perfils de la gent que tenen en exclusió social, un desastre.

Tanmateix les fotos i l’autobombo és cada volta més evident dins d’aquesta àrea en la qual pareix que la responsabilitat última d’ajudar a la gent siga de les diferents associacions i no d’aquell al que li van donar en tota la bona fe en 2015 la majoria absoluta per solucionar problemes i no per al que tenen, promeses d’unes ajudes que tarden un any a cobrar però que una vegada més els serviran a socialistes i nacionalistes per aparentar en lloc de gestionar i resoldre.

És una llàstima que els veïns hagen de recórrer a parlar en l’oposició per fer publiques les seues inquietuds, i els seus patiments, cada volta més freqüents i per la seua entitat cada volta més dolentes. Doncs que et diguen que necessiten ajuda i no saben res després d’un any és trist i sobretot retrata la veritat d’aquells que no estan complint en les promeses fetes als veïns, a socialistes i nacionalistes.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *