divendres, 26 de abril, 2019  |  

- 1 febrer, 2019 -

Balma Llansola. Candidata de Compromís per Vila-real. Vivim en un món globalitzat, un món en contínua evolució transformat per les noves tecnologies. Som part de... La importància de mullar-se

Balma Llansola. Candidata de Compromís per Vila-real.

Vivim en un món globalitzat, un món en contínua evolució transformat per les noves tecnologies. Som part de la societat de la informació i la comunicació, i siguem conscients o no, estem hiperconnectats. Les TIC ens faciliten l’accés a informació actualitzada del que ocorre a qualsevol part del món en qualsevol moment. Tenim al nostre abast, a només un clic de distància la possibilitat d’accedir a la informació i al coneixement. És responsabilitat nostra difondre aquest coneixement i aprofitar-lo per a desenvolupar-nos com a individus però sobretot per a contribuir a transformar la societat. 

A Compromís ho tenim clar, les ciutadanes i els ciutadans hem d’informar-nos i implicar-nos en aquesta transformació social. Fins fa ben poc, els polítics d’aquest país amagaven informació i la manipulaven, contaven les coses a mitges i es dedicaven a enriquir-se a costa dels diners públics. Per a aquesta gent, els nostres problemes, les nostres necessitats i inquietuds no són importants ni ho han estat mai. Només es preocupen d’ells i de mantindre la seua xarxa clientelar per no perdre els seus privilegis. Uns privilegis que a molts pobles i ciutats del País Valencià ja han perdut i que volen recuperar. I per fer-ho tornaran a intentar embolicar-vos amb mentides. Contaran que volen governar per als ciutadans com si nosaltres no ho férem ja. 

I per mostra, basta un botó. A Compromís per Vila-real estem preparant ja el nostre projecte electoral que compta amb un programa 100% participatiu. Perquè els nostres veïns i veïnes ens preocupeu, els vostres problemes i les vostres preocupacions i necessitats són el motor que ens empeny i ens guia en el nostre treball. Per això, durant els mesos de novembre i desembre hem visitat diverses places i espais de la ciutat i hem arreplegat propostes. Gràcies a la nostra campanya Mulla’t hem pogut conéixer les necessitats de cada barri i del seu veïnat. A partir d’avui trobareu totes les propostes que ens vau fer i les nostres pròpies propostes perquè voteu aquelles que voleu que formen part del nostre programa electoral. 

Els canvis polítics i socials que estan tenint lloc arreu d’Europa mostren la necessitat de participar en política per contribuir a mantindre governs progressistes que treballen per millorar la vida de les persones. Junts crearem una societat més lliure, més justa, més solidària, i sobretot més igualitària. La participació ciutadana de la política és imprescindible i la vostra implicació amb la votació de les diverses propostes que conformaran el nostre programa serà essencial. Si encara no ho heu fet, no ho penseu més i mulleu-vos. Tal com va dir Joan Fuster, “tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres”. Entreu al nostre web i voteu aquelles propostes que considereu prioritàries, perquè allò que per a vosaltres és important, per a nosaltres també ho és. Tenim un equip de primera per a una ciutat de primera i amb la vostra ajuda tindrem també un programa electoral de primera. 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *