dimecres, 23 de gener, 2019  |  

- 27 desembre, 2017 -

Un equip de la Plana Baixa del Consorci Provincial de Bombers de Castelló s'ha mobilitzat per a apagar-ho

Un equip de la Plana Baixa del Consorci Provincial de Bombers de Castelló s’ha mobilitzat per a apagar-ho 

Vila-real Informació

L’incendi en una empresa ceràmica crema vint metres quadrats d’exposició i provoca que part del sostre col·lapse

Els ocupants han sigut evacuats a temps i la ràpida actuació dels bombers ha evitat que les flames es propagaren per la resta de les instal·lacions

 

Efectius del parc de la Plana Baixa del Consorci Provincial de Bombers de Castelló de la Diputació han intervingut avui en un incendi industrial ocorregut en una empresa ceràmica (Todagres) d’un polígon industrial de Vila-real. L‘avís de l’incendi s’ha rebut a les 11.30 hores i fins al lloc del succés s’han desplaçat tres dotacions.

incendio empresa ceramica vila-real3incendio empresa ceramica vila-real9

Els ocupants de les instal·lacions es trobaven fora, ja que havien evacuat la nau en iniciar-se el foc. Aquest afectava la zona de l’exposició, que es trobava totalment inundada de fum a l’arribada dels bombers. Aquests han utilitzat la càmera tèrmica per a localitzar el focus del foc i s’ha procedit a la seua extinció. Gràcies a la ràpida actuació dels bombers s’ha evitat que les flames es propagaren per la resta de les instal·lacions, per la qual cosa el foc finalment ha cremat una mica més de vint metres quadrats d’exposició i ha fet que part del sostre de la nau col·lapsara, però s’ha evitat que progressara i afectara la resta de la nau.

incendio empresa ceramica vila-real8incendio empresa ceramica vila-real4

L’incendi s’ha donat per controlat a les 12.30 hores, i entorn de les 14.00 se seguia treballant per a donar-ho completament per extingit.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *