Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B va caure fulminat en el camp de l’Atlètic Balears (1-0) El Villarreal B va caure fulminat en el camp de l’Atlètic Balears (1-0)

- 17 Març, 2019 -

El gol del conjunt balear va arribar en el primer tret a porteria en la segona part, quan més estava dominant en conjunt dirigit... El Villarreal B va caure fulminat en el camp de l’Atlètic Balears (1-0)

El Villarreal B va perdre davant el líder, l’Atlético Baleares, en un partit molt igualat que es va decantar del costat local a causa d’un solitari gol d’Hugo Díaz en els últims compassos.

El partit, entre els dos primers classificats del Grup III de Segona B, va ser intens des del minut un. Els dos equips sabien el que es jugaven i van anar a per totes, lluitant cada pilota fins a l’extenuació en un terreny de joc de gespa artificial. El conjunt local va apostar pel joc directe, mentre que el filial groc intentava jugar a ras l’esfèric per ser fidel al seu estil.

Les primeres ocasions van ser per a l’Atlético Baleares. Adri va disparar fora des de la frontal, Hugo Díaz va provar sort amb un servei de córner directe i també se li va anul·lar un gol per clar fora de joc al propi Hugo Díaz.

Per la seua banda, el Villarreal B va estar a punt d’avançar-se al marcador després d’una passada interior de Fran Álvarez per a Iván Martín que el migcampista groc va tocar lleugerament topant-se amb una encertada intervenció de Carl.

La segona part també va ser intensa, encara que sense clares ocasions de gol. Per part del Villarreal B, Ramón va rematar de cap i un defensa la va enviar a córner, mentre que poc abans Andrei havia disparat massa fluix amb la destra.

L’únic gol del duel va arribar al minut 78. Hugo Díaz va rebre escorat a l’esquerra i va connectar un xut creuat que va passar entre les cames d’Andrei abans d’allotjar-se a la porteria de Diego Fuoli.

El proper partit del Villarreal B serà al Mini Estadi davant l’Ontinyent CF (diumenge, 12.00 hores). Aquest partit es podrà veure en directe a través de Villarreal CF Live.

Fitxa tècnica:

-1- Atlético Baleares: Carl; Kike López, Vallori (Rovirola, m. 84), Rubén González, Peris; Hugo Díaz (Álvaro Vega, m. 92), Villapalos, Fullana, Canari; Marc i Adri (Rodri Conca, m. 72).

-0- Villarreal B: Diego Fuoli, Andrei, Roger Riera, Carlos Blanco, Pepe Castaño (Nikola, m. 84); Iván Martín, Ramón Bueno, Lomotey (Akale, m. 84), Fran Álvarez; (Chuca, m. 72) Simón i Rubén Mesa.

Gol: 1-0. Min. 78: Hugo Díaz.

Àrbitre: Alejandro Muñiz (C. Gallego). Groga als locals Villapalos, Hugo Díaz i Rodri Cuenca; així com als visitants Pepe Castaño, Lomotey, Rubén Mesa, Iván Martín i Nikola.

Camp: Son Malferit, ple. 1.800 espectadors.