Divendres, 26 d'Abril, 2024  |
El Villarreal no ha sabut rematar la faena i ha acabat sent sorprés pel Rangers (2-2) El Villarreal no ha sabut rematar la faena i ha acabat sent sorprés pel Rangers (2-2)

- 21 Setembre, 2018 -

Els grocs han estat bé en una primera part on va merèixer més però després del descans no va saber contenir al rival El Villarreal no ha sabut rematar la faena i ha acabat sent sorprés pel Rangers (2-2)

El Villarreal va empatar davant el Rangers en un partit en el qual els grocs van arribar a posar-se per davant fins a per dues vegades en el marcador, però finalment van sumar un punt en el primer partit de la Fase de Grups de l’Europa League 2018-19. Els gols grocs van portar la signatura de Carlos Bacca i Gerard Moreno, mentre que pel conjunt escocés van anotar Arfield i Lafferty. Vidres-banner-de-256X256
Javi Calleja va tornar a agitar l’equip, donant descans a homes que van jugar davant el Leganés. El més destacat va ser que el planter Miguel Llambrich, que va jugar el seu primer partit de l’Europa League, va ocupar el carril dret de la defensa i que l’argentí Funes Mori, habitualment central, va actuar com a migcampista defensiu.

Sense quasi temps per a parpellejar va arribar l’1-0. Bacca va caçar una pilota en la frontal de l’àrea i va impactar l’esfèric amb l’exterior de la seua bota dreta per a enviar-ho a l’esquadra de McGregor. Tremend. Solament havien transcorregut uns segons de partit i el Submarí Groc ja manava en el marcador.

Control, però sense poder de sentenciar

Amb un gol a favor, el Submarí va controlar el partit. Sobri en defensa i amb idea de sentenciar quan fóra possible. Santi Cazorla ho va intentar amb un xut amb l’esquerra que es va trobar amb les manyoples del porter del conjunt escocés.

Després del pas pels vestuaris el partit va embogir. El Rangers va aconseguir empatar per mitjà de Arfield, que va anotar després d’una passada de Candeias des de la dreta (1-1, m. 66). Tan sol dos minuts més tard, el Villarreal va contestar. Gerard Moreno, que amb prou faenes portava tres minuts sobre el camp, va anotar el 2-1. Va ser després d’una impecable jugada d’atac del Submarí que va finalitzar amb una passada de Cazorla per a Gerard que aquest es va encarregar d’enviar a la xarxa pel pal curt (2-1, m. 68).

vill11

El Villarreal es va posar dues vegades per davant en el marcador, però no va saber traure profit. FOTO: VILLAREAL CF

El conjunt escocés no havia dit la seua última paraula. Així, Lafferty va tornar a perforar la porteria d’Andrés Fernández, aquesta vegada després d’un centre ras des del costat esquerre (2-2, m. 75).

Estrena de Samu Chukwueze

En el minut 78 es va produir el debut de Samu Chukweze. L’atacant nigerià va jugar el seu primer partit amb el primer equip groc reemplaçant a Sansone. El Villarreal va ser a per la victòria fins a la xiuletada final. A per totes. La seua millor ocasió va estar en el cap de Carlos Bacca que va cabotejar lleugerament fóra un centre des de la dreta de M. Llambrich. Per molt poc. En l’altre partit del Grup G el Rapid Wien li va guanyar 2-0 al Spartak Moskva.

El pròxim partit del Villarreal serà aquest diumenge davant el València en l’Estadi de la Ceràmica. Aquest apassionant derbi se celebrarà a partir de les 16.15 hores.

Fitxa tècnica:

-2- Villarreal: Andrés Fernández; M. Llambrich, Bonera, Víctor Ruiz, Pedraza; Funes Mori (Gerard, m. 65); Sansone (Samu Chukweze, m. 78), P. Fornals, S. Cazorla; Toko Ekambi (M. Trigueros, m. 60) i Bacca.

-2- Rangers: McGregor; Tavernier, Worrall, Goldson, Barisic (Dorrans, m. 84); Coulibaly (Middleton, m. 69), Halliday, Arfield; Daniel Candeias (McCrorie, m. 77), Kent i Lafferty.

Gols: 1-0. Min. 1: Bacca. 1-1. Min. 66: Arfield. 2-1. Min. 68: Gerard. 2-2. Min, 75: Lafferty.

Àrbitre: Istvan Kovacs (Romania). Groga al local M. Llambrich i als visitants Goldson i Dorrans.

CAMP: Estadi de la Ceràmica davant 15.816 espectadors