dimecres, 23 de gener, 2019  |  

- 10 novembre, 2017 -

Sabina Escrig ha convidat a José Benlloch, Ángel Badenas, Ernest Blanch i Pep Lluís Grau perquè puguen exposar els seus programes

Sabina Escrig ha convidat a José Benlloch, Ángel Badenas, Ernest Blanch i Pep Lluís Grau perquè puguen exposar els seus programes

Vila-real Informació 

La Secretària d’Organització del PSPV-PSOE de Vila-real, Sabina Escrig, ha convidat  tots els candidats a la Secretaria General de Castelló a la seu de l’agrupació local perquè puguen exposar els seus programes per a liderar el partit a la província.

Escrig ha indicat que el PSPV-PSOE “ha sigut, és i serà un partit lliure, d’esquerres i amb les idees clares”. “Lliure on la ‘dedocràcia’ no tria un candidat, sinó que són les bases les que decideixen a qui volen per a dirigir el partit, per açò aquests processos donen més veu, participació i corresponsabilitat a la militància, entenent les primàries com una eina més democràtica i amb major participació directa de l’afiliació”, assenyala. 

“No hi ha cap dubte que aquest procés de primàries, en el qual hi ha quatre candidats -José Benlloch, Ángel Badenas, Ernest Blanch i Pep Lluís Grau- és una clara mostra d’un PSOE més obert i participatiu, per açò és tan important que tots els militants puguen escoltar als diferents candidats a la Secretaria General provincial. Per açò és necessari que els candidats puguen tenir a la seua disposició totes les agrupacions locals per a explicar els seus diferents programes i propostes”, detalla Escrig, qui ha remès ja la invitació als aspirants a liderar el partit per a exposar les seues propostes a l’agrupació de Vila-real. 

La secretària d’Organització conclou: “No hem de tancar portes, sinó obrir-les a tots els candidats perquè la militància puga escoltar-los i així votar aquella opció que més els identifique o creguen que serà la millor per a la nostra estructura provincial, per açò l’agrupació de Vila-real queda a l’absoluta disposició dels quatre candidats i els equips de campanya”.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *