divendres, 22 de febrer, 2019  |  
Cope Castelló recorre el seus 50 anys d’història amb un vídeo i agraint el suport d’equip, oients i anunciants Cope Castelló recorre el seus 50 anys d’història amb un vídeo i agraint el suport d’equip, oients i anunciants

- 20 octubre, 2017 -

El reconeixement més emotiu ha sigut per a les persones que han dirigit l’emissora durant quaranta anys, Joan Soler i Pilar Gregorio Cope Castelló recorre el seus 50 anys d’història amb un vídeo i agraint el suport d’equip, oients i anunciants

El reconeixement més emotiu de la nit ha anat a parar a les persones que han dirigit l’emissora durant quaranta anys, Joan Soler i Pilar Gregorio

Soumaia Nejjar/Vila-real Informació

Un Auditori ple de gom a gom ha acompanyat a l’equip de Cope Castelló en la gran festa que commemora el seu mig segle d’informació, entreteniment i música. Com no podia ser d’una altra manera, el gran comunicador Raúl Puchol ha sigut l’encarregat de conduir l’emotiva gala que ha reconegut el paper dels oients, l’equip humà i els anunciants. Han assistit representants del món de l’empresa, l’esport, la cultura i de les principals institucions i entitats de la província. Diputats provincials com Vicent Sales i Andrés Martínez, el vicepresident de les Corts, Alejandro Font de Mora, la consellera Gabriela Bravo en representació del President Ximo Puig, el senador Alberto Fabra i diversos membres de la corporació municipal de Vila-real com l’alcalde, José Benlloch. 

Captura de pantalla 2017-10-20 a las 0.42.54L’emblemàtic ‘El Loro Amarillo’ ha donat el tret d’eixida a l’acte, rememorant així els inicis de l’emissora que va nàixer com a Ràdio Popular de la Plana i que va realitzar la seua primera retransmissió el 20 d’octubre de 1967. Raúl Puchol en primer lloc i després Josep Lázaro, director del canal radiofònic des de 2007, han donat la benvinguda al públic assistent. “Cope sempre ha defensat els valors més propis de l’humanisme cristià”, ha subratllat Lázaro. Posteriorment s’ha projectat el vídeo dirigit per Xavier Manzanet Nebot en el que s’han plasmat els moments més rellevants de la història de l’emissora que va fundar Joan Soler, i en el qual ha participat ell, Xavi Manzanet pare i Pilar Gregorio, entre altres.

Puchol ha agraït a les “més de 200 persones que al llarg d’aquests 50 anys han passat per Cope i ens han portat al punt que estem avui”. Els anunciants també han sigut clau, sobretot empreses locals i provincials que han depositat la seua confiança en nosaltres i que sense els quals no hauríem pogut sortejar els anys més durs de la crisi, i per descomptat els oients, ja que sense ells la ràdio no tindria cap sentit”. El Bisbe de la Diòcesi Sogorb-Castelló, Mons. Casimiro López Lorente, també ha estat present en l’acte i ha destacat que la pluralitat i la llibertat han sigut claus en la trajectòria de l’emissora.

DMhcOO1W4AAboi7L’altra part del material material audiovisual projectat ha fet un recorregut per les principals fites socials, polítiques, culturals i artístiques d’aquest mig segle de les quals Cope ha sigut testimoni i altaveu. S’han mostrat missatges de diverses persones molt conegudes avui dia que han passat per l’emissora com Pablo Herrera o la periodista vila-realenca Blanca Benlloch, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i també el director de Castellón Información i Vila-real Informació, Ximo Tirado, que va forjar part de la gran experiència que atresora avui dia a Cope Castelló.

Durant la gala també hi ha hagut temps per al reconeixement d’oients com Armando Portolés i Joaquín Celades, persones amb discapacitat, un auditiva i l’altre intel·lectual, als quals el diputat provincial Vicent Sales i el vicepresident de Les Corts, Alejandro Font de Mora, els han entregat un detall per la seua fidelitat. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, també ha fet entrega d’un detall pel seu suport a dos anunciants locals. Raúl Puchol ha expressat el seu agraïment al primer edil i a la corporació municipal per la predisposició mostrada davant la celebració d’aquest acte amb la cessió d’un espai com l’AuditoriMunicipal de Vila-real “des del minut zero”. Cal recordar que la corporació municipal va decidir per unanimitat concedir la Medalla de la Ciutat a Cope en un acte que tindrà lloc el pròxim 3 de novembre.

DMhmAnpWsAAYdauL’últim dels reconeixements de la nit ha anat a parar a les persones que han dirigit Cope durant quaranta anys, Joan Soler i Pilar Gregorio, i als quals Alberto Fabra i la Gabriela Bravo, en representació de Ximo Puig, han entregat el detall. Gregorio ha volgut dedicar unes paraules a Raúl Puchol, acostumat a fer protagonistes a la resta, del qual ha dit “Puchol és el màxim representant del qual és Cope Castelló avui dia”. Per últim, el director regional de l’emissora, Sergio Pelaéz, ha sigut l’encarregat de tancar l’acte, lloant la figura de Joan Soler, “el qual va ser capaç de ficar el nom de Vila-real en el mapa, ja que no era la ciutat que és ara”. Després d’una gran foto en família en l’escenari, s’ha repartit el llibre del 50 aniversari de la històrica emissora.

Per molts anys més, Cope Castelló!

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *