dimecres, 20 de març, 2019  |  
El Sambori recorda a Pasqual Batalla davant més de 5.000 alumnes El Sambori recorda a Pasqual Batalla davant més de 5.000 alumnes

- 14 abril, 2018 -

Els treballs premiats en l'àrea de Castelló seran publicats per Edicions 96 en la col·lecció L’Arc de Sant Martí El Sambori recorda a Pasqual Batalla davant més de 5.000 alumnes

Els treballs premiats en l’àrea de Castelló seran publicats per Edicions 96 en la col·lecció ‘L’Arc de Sant Martí’

Vila-real Informació

sambori (1)L’Auditori ha acollit aquesta vesprada els actes de lliurament dels 29 guardons dels Premis Sambori en la seua vintena edició, en dues gales diferenciades, a causa de l’alta participació per part dels centres educatius de Castelló, amb més de 5.000 alumnes. La primera sessió, dedicada a les aules d’infantil, s’ha celebrat a les 18.30 hores i la segona, centrada en la resta de cicles i etapes educatives,  a les 19.30 hores. En tots dos actes han actuat el Cor del CEIP Botànic Calduch i el pallasso Nandet.  

Els participants han procedit de 240 aules i 55 centres educatius dels diferents pobles i ciutats de Castelló i han comptat amb el suport i implicació de més de 200 professors col·laboradors. 

sambori (2)

sambori (3)Dels 29 premis, 20 són individuals, sis col·lectius i tres per a docents i centres educatius. Els reconeixements consisteixen en un diploma, un trofeu, llibres i material escolar. Els treballs premiats en l’àrea de Castelló seran publicats per Edicions 96 en la col·lecció ‘L’Arc de Sant Martí’ i competiran amb els guanyadors de totes les comarques valencianes pels Premis de País.

Així mateix, en l’acte s’ha tingut un emotiu record a l’anterior regidor de Normalització Lingüística i Tradicions, Pasqual Batalla, qui va faltar aquest estiu i sense el qual no haguera estat possible que el certamen de narrativa en valencià dirigit a alumnes d’infantil, primària, secundària i batxillerat arribara les 20 edicions. 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *