Dimecres, 24 d'Abril, 2024  |
El Villarreal guanya al Sporting de Portugal a la tanda de penals (4-3) El Villarreal guanya al Sporting de Portugal a la tanda de penals (4-3)

- 27 Juliol, 2016 -

Leo Suárez i Andrés Fernández han donat el triomf front a un altre equip Champions El Villarreal guanya al Sporting de Portugal a la tanda de penals (4-3)

El Villarreal s’ha alçat aquesta nit amb el Trofeo Ibérico en el Nuevo Vivero de Badajoz, després de vèncer en els penals per 4-3 al Sporting Clube de Portugal, després d’empatar sense gols durant els 90 minuts. El debutant Andrés Fernández ha sigut clau en la definició en detenir dues penes màximes.

El Villarreal va demostrar un gran rendiment col•lectiu en la primera part i va superar amb claredat al conjunt portugués, reafirmant-se en la seua identitat ben marcada amb fluïdesa en la circulació de la pilota, transicions ràpides i una gran solidesa defensiva. Akram, una de les revelacions d’aquesta pretemporada, va tenir la més clara amb una rematada desviada a porta buida; abans, Soldado, Mario i Rukavina també van disposar d’opcions clares per a avançar-se. Més enllà de les rotacions, l’equip de Marcelino va controlar la pilota i va tenir les oportunitats més clares abans de la represa, en la qual Asenjo va ser un espectador de luxe.

Amb les altes temperatures a Badajoz i el desgast propi de la pretemporada, el rendiment va decaure amb el passar dels minuts i en la recta final de la trobada va ser el Sporting el que va estar més prop de portar-se la victòria.

Una prova més que aprovada dels groguets davant un rival de nivell per a seguir agafant el ritme i reforçar els conceptes pretén l’entrenador, Marcelino García Toral.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Asenjo; Mario, N’Diaye, Bonera, José Ángel; Jona dos Santos, Trigueros, Rukavina, Castillejo; Akram i Soldado.
També van jugar: Andrés Fernández, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Larrea, Mario González, Pantic, Leo Suárez, Miguelón, Alfonso, Cantalapiedra i Ramiro Guerra.

Sporting Clube Portugal: Azbe Jug; João Pereira, Coates, Naldo, Jefferson; Petrovic; Bryan, Iuri, Bruno César; Alan Ruiz i Barcos.
També van jugar: Palinha, Schelotto, Podence, Marvin, Pereira, Matheus, Islam i Ewerton.

Àrbitre: Hernández Maeso (Col•legi Extremeny).

Incidències: Quart partit amistós de la pretemporada del Vila-real CF, disputat en el Nou Viver de Badajoz. L’equip manté l’invicte aquest estiu amb dues victòries (L’Hospitalet i Nàstic) i dos empats (Reial Societat i Sporting Clube).

Andrés Fernández i José Ángel debuten de groguet

Els últims dos fitxatges del Villarreal, Andrés Fernández i José Ángel, han debutat de groguet en el Nuevo Vivero de Badajoz. El lateral esquerre va ser titular i reemplaçat per Jaume Costa en el minut 50, mentre que el porter va substituir a Asenjo després de la represa i va ser clau en parar dos penals en la definició.