Dissabte, 20 d'Abril, 2024  |
Escribá se sent molt “orgullós” per el joc del seu equip i perquè “han corregut tots” Escribá se sent molt “orgullós” per el joc del seu equip i perquè “han corregut tots”

- 5 Febrer, 2017 -

El técnic destaca la tornada de Cheryshev i Bakambu, i el bon treball dels jugadors a Sevilla Escribá se sent molt “orgullós” per el joc del seu equip i perquè “han corregut tots”

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, va destacar la bona imatge que va oferir l’equip en l’empat enfront del Sevilla (0-0), que el Submarí va disputar davant el potent conjunt andalús fins a amb cinc baixes. “Ha sigut un partit molt bonic, molt complet, i ho dic per part dels dos equips. Malgrat el 0-0, és un d’eixos partits que a la gent li agrada veure. Els dos hem tingut ocasions perquè açò no haguera acabat així, però unes vegades els porters i una altra el desencert, ho han evitat. Ens ha faltat defensar un poc més amb pilota. Quan hem tingut la pilota en la primera part, hem generat, i en la segona, a mesura que avançava, ens hem quedat solament amb el contraatac. Hem tret a Cheryshev per a tenir més claredat, però l’hem trobat molt poc. Això ha fet que arribàrem més fatigats i no ha faltat descansar amb la pilota, però així i tot és un partit per a estar molt content i molt orgullós d’ells”.

Quant a la bona imatge que els grocs sempre solen mostrar davant els grans, el valencià va explicar que l’equip, si està al cent per cent, sempre crea dificultats: “Som un equip que defensa bé, que defensa molt ordenat, i això als grans els crea problemes. Cal defensar bé, però també mirant la porteria contrària. Hem mirat i ens ha faltat encert, però és un partit dels quals un entrenador queda molt content. Després, vénen rivals molt complicats i hem de saber que som bons si corren els onze. En el moment en què s’esborre algú, tindrem dificultats. Anem recuperant efectius i, en el moment en què tinguem més qualitat a dalt, alguns partits serà més difícil que s’escapen”.