Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
Dos gols en dos minuts de Ekambi davant el Rayo allunyen al Villarreal dels llocs de descens (3-1) Dos gols en dos minuts de Ekambi davant el Rayo allunyen al Villarreal dels llocs de descens (3-1)

- 17 Març, 2019 -

L'equip de Javi Calleja s'allunya de les places de descens després de sumar la segona victòria consecutiva en Lliga Dos gols en dos minuts de Ekambi davant el Rayo allunyen al Villarreal dels llocs de descens (3-1)

Més que tres punts. El Villarreal va superar al Rayo Vallecano en l’Estadi de la Ceràmica en un partit en el qual va haver de remuntar el gol inicial de Mario Suárez. Ho va fer en una segona part màgica amb dos gols de Toko Ekambi i un altre de Gerard Moreno. L’equip de Javi Calleja s’allunya de les places de descens després de sumar la segona victòria consecutiva en Lliga.Vidres-banner-de-256X256

El tècnic madrileny del ‘Submarí’ va tornar a apostar per Jaume Costa com a carriler dret. A dalt, Chukwueze i Iborra intentaven nodrir de pilotes a Toko Ekambi. Morlanes i Cazorla van jugar en una posició més retardada.

Passat el primer quart es va produir la lesió de Jaume Costa, que va haver d’abandonar el camp sent reemplaçat per Miguelón. El conjunt madrileny es va avançar en el marcador amb una jugada a pilota parada. Mario Suárez va cabotejar a la xarxa després d’un servei de cantonada executat en curt.

Al Villarreal li va costar dominar el partit en el primer acte, encara que amb el pas dels minuts va anar acostant-se a la porteria de Dimitrievski. L’ocasió més clara va estar en les botes de Chukwueze, que va rematar en posició forçada un centre des del costat esquerre de Pedraza. El portera de Rayo va atallar amb dificultats.

L’inici de la segona part va ser brutal per als interessos grocs. El Villarreal va remuntar amb dos gols en dos minuts màgics. Primer Toko Ekambi va enviar la pilota a la xarxa després d’un rebutge de la defensa del Rayo, mentre que només uns segons més tard va arribar el deliri a la graderia amb el 2-1. Iborra va filtrar una estratosfèrica passada interior per a Toko Ekambi i el ‘17’ va definir amb tremenda categoria. El seu control previ també va ser magnífic.

Alfonso Pedraza, en un llance del partit contra el Rayo Vallecano. FOTO: LALIGA

El Submarí havia fet el més difícil. Donar-li la volta al marcador amb un rival tancat defensant la seua renda.

L’equip de Calleja va sentenciar a la contra. Morlanes va dibuixar una genial passada llarga per a Gerard, el davanter català va controlar a la perfecció en carrera i va batre a Dimitrievski amb un chut col·locat (3-1, m. 87). Bogeria total en la graderia de l’Estadi de la Ceràmica.

Samu Chukwueze pressiona a un jugador del Rayo Vallecano. FOTO: LALIGA

El pròxim partit del Villarreal serà ja el dissabte 30 de març contra el Celta de Vigo en un altre partit vital per als interessos grocs.

-3- Villarreal: Asenjo; Álvaro, Funes Mori, Víctor Ruiz; Jaume Costa (Miguelón, m. 16), Iborra (Gerard, m. 66), Morlanes, Cazorla, Pedraza; Chukwueze (Fornals, m. 83) i Toko Ekambi.

-1- Rayo Vallecano: Dimitrievski; Advíncula (Embarba, m. 77), Velázquez (Medrán, m. 55), Gálvez, Amat, Álex Moreno; Bebé, Mario Suárez, Imbula (Pou, m. 67), Álvaro; Raúl de Tomás.

Gols: 0-1. Min. 19: Mario Suárez. 1-1. Min. 49: Toko Ekambi. 2-1. Min. 51: Toko Ekambi. 3-1. Min. 87: Gerard.

Àrbitre: González González (Castellà-Lleonés). Groga als locals Funes Mori, Víctor Ruiz i Álvaro; així com als visitants Velázquez, Gálvez i Amat.

Camp: Estadi de la Ceràmica davant 17.117 afeccionats.