Dijous, 28 de Març, 2024  |
El Sevilla li endossa la primera derrota al Villarreal després de remuntar (2-3) El Sevilla li endossa la primera derrota al Villarreal després de remuntar (2-3)

- 26 Novembre, 2017 -

A l'equip vila-realenc el va pesar el cansament després del partit del dijous a Kazakhstan El Sevilla li endossa la primera derrota al Villarreal després de remuntar (2-3)

El ‘Submarí’ groc va collir una immerescuda derrota davant l’esquadra sevillista en una trobada en el qual va arribar a posar-se 2-0 en el marcador amb gols de Cedric Bakambu i Carlos Bacca. El conjunt de Nervión va remuntar en una segona part en la qual als vila-realencs els va pesar el cansament després del partit del dijous a Kazakhstan. El dijous Copa del Rei contra la Ponferradina en l’Estadi de la Ceràmica (19.30 hores).

El Villarreal va collir la primera derrota de l’era Javi Calleja, després de caure a casa davant el Sevilla en una trobada en el qual va arribar a posar-se 2-0 en el marcador amb gols de Bakambu i Bacca. El conjunt de Nervión va remuntar en una segona part en la qual al conjunt de la Plana Baixa li va pesar el cansament després del partit del dijous a Kazakhstan, on va jugar partit de l’Europa League. Vidres-banner-de-256X256

Després d’uns primers minuts de tempteig va arribar l’obra d’art. Bakambu va donar eixida a un servei de banda amb un sigilós conat, va cedir per a Bacca i el colombià va realitzar un genial canvi d’orientació per a Pablo Fornals, que va rebre, va controlar i va centrar ras perquè Bakambu, sí una altra vegada Bakambú, apareguera en el segon pal per a anotar amb un potent tret. Bell gol.

El partit es va convertir en un intercanvi de colps. Els dos equips amenaçaven al seu rival amb contínues arribades a l’àrea. La més clara va estar en les botes de Bacca, que va disparar alt després d’un centre de Bakambu. Els grocs van reclamar fins a dos penals en aquest primer acte, un per mà de el ‘Mut’ Vázquez i un altre per una espenta de Mercat a Bacca. El col·legiat no va interpretar les jugades com a punibles.

El domini groc va seguir en el segon acte. La poblada graderia de l’Estadi de la Ceràmica va esclatar de nou d’alegria amb el 2-0. Fornals va llançar el contraatac, Carlos Bacca va cavalcar com si no hi haguera un matí escapant-se de Carole i va anotar després de regatejar a Sergio Rico amb tremenda sang freda. Brillant. Portentós.

A-Trigueros1

Manu Trigueros, en un llance del partit d’aquest diumenge. FOTO: LALIGA

La renda de dos gols va durar poc. Exactament tres minuts. El temps que va tardar Lenglet a cabotejar a la xarxa una falta escorada. El Sevilla es va venir a dalt amb el gol i va aconseguir la igualada tan sol uns segons més tard. Aquesta vegada va ser el ‘Mut’ Vázquez el que va disparar amb l’esquerrana fent inútil l’estirada de Mariano Barbosa. Increïble.

El conjunt sevillà va aconseguir la remuntada des del punt de penal. Alberola Rojas va assenyalar la pena màxima per una entrada de Víctor Ruiz sobre Mercat que a més va suposar la segona groga per al central groc. El partit s’escapava.

El pròxim partit del Submarí serà aquest dijous davant la SD Ponferradina en la volta de *dieciseisavos de final de la Copa del Rei (Estadi de la Ceràmica, 19.30 hores).

-2- Villarreal: Barbosa; Mario Gaspar, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Rodrigo (Ramiro, m. 47), Soriano (Sansone, m. 68), Trigueros (Pau, m. 83), Fornals; Bakambu i Bacca.

-3- Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Geis, Lenglet, Carole; Sarabia (Jesús Navas, m. 89), Pizarro, Banega, Franco Vázquez (Krohn Dehli, m. 66), Correa; i Muriel (Oca, m. 91).

Gols: 1-0. Min. 18: Bakambu. 2-0. Min. 52: Bacca. 2-1. Min. 55: Lenglet. 2-2. Min. 56: Franco Vázquez. 2-3. Min. 77: Banega, de penal.

Àrbitre: Alberola Rojas (C. Castellà-Manxec). Groga als locals Ramiro i Jaume Costa; així com als visitants Pizarro, Banega i Corretja. Va expulsar per doble amonestació a Víctor Ruiz (m. 77) per part del Villarreal.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 de *LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica. Es va guardar un respectuós minut de silenci per les víctimes de la Violència de Gènere i també en memòria de l’expresident del València CF, Jaume Ortí.