Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
El Villarreal es conforma amb l’empat davant el València malgrat ser superior durant mitja hora (0-0) El Villarreal es conforma amb l’empat davant el València malgrat ser superior durant mitja hora (0-0)

- 24 Setembre, 2018 -

Parejo va ser expulsat en el 60' i l'àrbitre va manar en aqueixa mateixa acció a Marcelino a la caseta El Villarreal es conforma amb l’empat davant el València malgrat ser superior durant mitja hora (0-0)

El Villarreal va empatar davant el València en l’Estadi de la Ceràmica en un intens derbi marcat per la sufocant calor. Els grocs van tenir ocasions com per a haver-se portat la victòria davant un conjunt ‘che’ que es va quedar amb un menys per l’expulsió de Parell en el minut 58. Vidres-banner-de-256X256

Javi Calleja va tornar a refrescar a l’equip conscient de l’exigent calendari de partits. En total, set canvis en l’onze inicial pel que fa al partit davant el Rangers FC. Açò sí, Funes Mori va ocupar de nou la posició de migcampista, aquesta vegada al costat de Manu Trigueros en l’eix de l’equip. El Submarí va formar d’inici amb un 4-4-2 amb doble pivot en la medul·lar.

El Villarreal es va mostrar sòlid des del minut 1. Concentrat en defensa, solidari en les tasques de destrucció en el centre del camp i veloç a l’hora d’atacar.

En el minut 27 va arribar la primera gran ocasió per als grocs. Fornals va canviar el joc de manera magistral per a Layún, el mexicà va retornar l’esfèric al cor de l’àrea i Carlos Bacca no va encertar a connectar la rematada amb la seua cama dreta quan ja es cantava el gol en les graderies de l’Estadi de la Ceràmica. Esment especial mereix l’espectacular ambient viscut en el feu del Submarí, amb 18.000 banderes grogues patrocinades per À Punt.

A-Gerard1

Gerard Moreno, pendent d’una recuperació de la pilota. FOTO: LALIGA

Fregant el temps de descans, una nova ocasió. Aquesta vegada va ser després d’un servei de cantonada botat en curt per Trigueros que va penjar a l’àrea Layún trobant el cap d’Álvaro. El xut amb el cap del càntabre es va anar fora per molt poc.

Ja en el segon acte el partit va patir una sacsejada. Parell va ser expulsat per roja directa després d’una entrada sobre Funes Mori i el Villarreal va passar a dominar per complet (m. 58). Quedava més de mitja hora de partit per a aconseguir la victòria amb un efectiu més sobre el terreny de joc.

Malgrat la superioritat groga, Sergio Asenjo va haver d’aparèixer. EL porter de Palència va realitzar una fantàstica parada a un tir de Guedes que s’havia enverinat. Tremends reflexos (m. 70).

Javi Calleja va moure la banqueta. Un dels canvis va ser Santi Cazorla, que va entrar per a cercar una escletxa en l’ordenada defensa valencianista. Malgrat els intents grocs, el marcador no es va moure. El pròxim compromís del Villarreal serà aquest dimecres contra l’Athletic Club en Sant Mamés (20.00 hores).

foto1111Fitxa tècnica:

-0- Villarreal  CF: Asenjo; Mario Gaspar, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa (S. Cazorla, m. 72); Layún, Trigueros, Funes Mori, Fornals (Pedraza, m. 66); Gerard i Bacca (Toko Ekambi, m. 80).

-0- València CF: Neto; Piccini, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayà; Ferrán (Guedes, m. 55), Carlos Soler, Parejo, Cheryshev; Santi Mina (Batshuayi, m. 46) i Gameiro (Coquelin, m. 60).

Àrbitre: Jaime Latre (C. Aragonés). Groga als locals Jaume Costa, Layún, Funes Mori i Mario Gaspar; així com al visitant Diakhaby. Roja directa al visitant Parell per una entrada sobre Funes Mori (m. 58). També va expulsar a l’entrenador del València CF, Marcelino García Toral, per protestar.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 18.373 espectadors.

El menjar de directives va tenir lloc en el Restaurant Entrelíneas de l’Estadi de la Ceràmica. A més dels presidents de tots dos clubs, han assistit a l’esdeveniment el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i l’alcalde de Vila-real, José Benlloch. També es va deixar veure en la zona VIP a l’ex jugador del conjunt de la Plana Baixa, Pires, que va saludar a tota la cúpula directiva del Villarreal.