Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B mereix més front al Gavà a pesar de jugar amb 10 jugadors El Villarreal B mereix més front al Gavà a pesar de jugar amb 10 jugadors

- 29 Agost, 2016 -

Raba va anotar el gol groguet, després de l'expulsió de Ramiro i el gol dels catalans El Villarreal B mereix més front al Gavà a pesar de jugar amb 10 jugadors

Escàs botí per a l’esforç realitzat. El Villarreal B va empatar davant el Gavà en un partit en què el filial groc va haver de jugar 89 minuts amb un home menys sobre el terreny de joc per l’expulsió de Ramiro en els primers compassos del duel.

No havien passat ni dos minuts de joc quan Ramiro va tocar la pilota amb el braç esquerre sobre la línia de gol i l’àrbitre va assenyalar el punt fatídic. A més, el migcampista del Mini Submarí va veure la vermella. Boris va executar la pena màxima a la perfecció avançant al seu equip al marcador.

Malgrat jugar en inferioritat numèrica, el Villarreal B va ser clar dominador del partit, arribant a disposar d’innombrables ocasions de gol davant la porteria d’un inspirat Craviotto.

Passada la primera mitja hora de joc va arribar el 1-1. Raba i Carlos Martínez es van inventar una genial jugada i el talentós futbolista santanderí va anotar d’un precís xut amb l’esquerra. Quedava molt partit i el Villarreal B va haver de fer un esforç majúscul.

Malgrat això, en la segona meitat el filial de Paco López no va arribar a perforar la porteria rival i va sumar un punt. El seu pròxim rival serà el Barcelona B al Mini Estadi de la Ciutat Comtal.

Villarreal B: Cantero; Edgar Ié, Marcos Mauro, Pau, Peris; Javi García (Mario, m. 64), Ramiro, Larrea, Raba; Carlos López (Franco Acosta, m. 75) i Carlos Martínez (Doffo, m. 81).

CF Gavà: Craviotto, Peque, Jordi (Joel, m. 40 (Agustí, m. 51)), Mario Gómez, Fernando, Plà, David Jiménez (Cristian, m. 82), Reche, Camps, Sascha i Boris.

Gols: 0-1. Min. 2: Boris, de penal. 1-1. Min. 32: Raba.

Àrbitre: Sánchez Alba (C. Aragonès). Va amonestar als locals Pau i Carlos López; així com als visitants Peque, Ferran, Pla, Camps i Agustí. Va expulsar al local Ramiro al minut 1 amb vermella directa.