Dijous, 28 de Març, 2024  |
El Villarreal suma un punt a Bucarest després d’un mal partit i ja és líder del seu grup a l’Europa League (1-1) El Villarreal suma un punt a Bucarest després d’un mal partit i ja és líder del seu grup a l’Europa League (1-1)

- 29 Setembre, 2016 -

El Villarreal va fer un mal partit a Bucarest però va lograr un punt que és vàlid per a colocar-se líder del seu grup,... El Villarreal suma un punt a Bucarest després d’un mal partit i ja és líder del seu grup a l’Europa League (1-1)

El Villarreal va sumar un treballat punt en el segon partit de la fase de grups de la UEFA Europa League davant l’Steaua de Bucarest (1-1) i es col·loca líder del Grup L amb quatre punts acumulats de sis possibles aprofitant-se de la derrota de l’Osmanlispor en el feu del Zürich (2-1). No va ser un brillant partit dels grocs, que van haver de treballar durament en tasques defensives per empatar. L’irregular estat del terreny de joc del National Arena de Bucarest tampoc va afavorir l’espectacle.

El Submarí es va avançar al marcador en la seva primera gran ocasió. El davanter colombià Santos Borré va rebre en posició escorada després d’una passada interior de Bruno, es va desfer del seu parell i es va inventar un genial xut amb l’exterior de la bota dreta que va entrar a la porteria per sota de les cames de Nita. Definició exquisida. Era el minut 9 del dol i el partit no podia començar millor per a l’equip de Fran Escribá.

Els grocs estaven ben posicionats i res feia presagiar que el gol de l’empat del Steaua no trigaria a arribar. Un córner a favor de l’equip romanès va acabar amb la pilota perduda a l’àrea petita del Villarreal i això ho va aprofitar Sulley per anotar a plaer. Una notícia inesperada.

D’aquí fins al descans no es van comptabilitzar ocasions clares de gol. Tant el Villarreal com l’Steaua estaven ordenats en defensa i sense brillantor en atac.

El segon acte va començar amb ensurt. Corria el minut 47 quan William va deixar anar un gran xut des de la frontal de l’àrea que es va estavellar amb violència contra la fusta. Amb el pas dels minuts Fran Escribá va buscar solucions donant entrada als jugadors de la banqueta. A falta de mitja hora per al final va entrar Castillejo per Pato i Jonathan va passar a jugar més avançat, just per darrere de Santos Borré.

La millor notícia en els últims minuts va ser el retorn de Cédric Bakambu, que va reemplaçar al seu company Santos Borré en el minut 82. El davanter franco-congolès no jugava per lesió des del partit contra la Real Sociedad en pretemporada. El proper partit del Villarreal en aquesta UEFA Europa League serà fora de casa contra el Osmanlispor turc (dijous, 20 d’octubre).

Fitxa tècnica:

Steaua de Bucarest: Nita; Tamas, Tosca, Moke, Momcilovic; Bourceanu, Sulley; Popa (Jakolis, m. 76), Boldrin, William (Popescu, m. 89); i Golubovic (Tanase, m. 77).

Villarreal CF: Andrés; Rukavina, Musacchio, Bonera, José Ángel; N’Diaye, Bruno, Jonathan dos Santos, Cheryshev (Soriano, m. 72); Pato (Castillejo, m. 62) i Santos Borré (Bakambu, m. 82).

Gols: 0-1. Min. 9: Santos Borré. 1-1. Min. 19: Sulley.

Àrbitre: Yevhen Aranovskiy (UKR). Groga als visitants Santos Borré, Rukavina i N’Diaye.

Estadi: National Arena.