Dimecres, 24 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B diu adéu al somni de l’ascens a Segona Divisió A El Villarreal B diu adéu al somni de l’ascens a Segona Divisió A

- 29 Maig, 2016 -

Els groguets no van tindre fortuna de cara a porteria i es van veure superats per la pressió El Villarreal B diu adéu al somni de l’ascens a Segona Divisió A

Immerescut final per al Villarreal B. El filial groc es va quedar sense el somni de l’ascens a Segona Divisió A a l’empatar davant la UD Logroñés (1-1) en el partit de tornada de la primera eliminatòria del ‘play-off’.

El Mini Submarí va tenir innombrables ocasions de gol, però la fortuna no va estar del seu costat. El conjunt de La Rioja es va avançar al marcador en una jugada desafortunada. Iker Alegre va disparar una mica escorat i la pilota va entrar a la porteria després de tocar en un defensa groc (m. 10).

L’equip entrenat per Paco López va seguir a la seva, generant un torrent de futbol i una gran quantitat d’ocasions de gol. L’empat no va trigar a arribar. Corria el minut 22 del xoc quan Carlos Martínez es va inventar un genial passada interior per a Alfonso i el cordovès va centrar ras i Rodri, arribant des del darrere, va anotar amb un xut amb l’esquerra ras.

Fregant el temps de descans la UD Logroñés es va quedar amb un menys sobre el terreny de joc. Adrián Cruz va veure la segona groga per una entrada sobre Leo Suárez i va veure el camí dels vestidors abans d’hora.

El Villarreal B no va poder aprofitar la superioritat numèrica en la segona part. La UD Logroñés es va tancar enrere i el filial groc no va trobar la manera de perforar la porteria de Miguel.

Villarreal B: Aitor; Edgar Ié, Mauro (Carlos López, m. 84), Pablo Iñiguez, Adrián Marín; Leo Suárez, Rodri, Larrea (Ramiro, m. 62), Alfonso (Iván Alejo, m. 73); Carlos Martínez i Fran Sol.

UD Logroñés: Miguel; Santos, Borja García, Santelices, Paredes; Titi (Luis Morán, m. 80), Adrián León, Adrián Cruz, Iker Alegre (Muneta, m. 65); Chevi (Carlos, m. 84) i Pere Milla.

Gols: 0-1. Min. 10: Iker Alegre. 1-1. Min. 22: Rodri.

Àrbitre: Pérez Muley. Va amonestar amb targeta groga als locals Aitor, Edgar Ié i Fran Sol; així com als visitants Parets, Titi, Iker Alegre, Pere Milla i Chevi. Va expulsar per vermella directa al local Leo Suárez al minut 90; així com al visitant Adrián Cruz per doble amonestació groga en el minut 44.