Dissabte, 20 d'Abril, 2024  |
Un Villarreal molt espés i desencertat rep un dur correctiu del Real Madrid en el Santiago Bernabeú (3-0) Un Villarreal molt espés i desencertat rep un dur correctiu del Real Madrid en el Santiago Bernabeú (3-0)

- 21 Abril, 2016 -

Els groguets van ser un joguet en mans dels de la capital i no van poder traure res positiu Un Villarreal molt espés i desencertat rep un dur correctiu del Real Madrid en el Santiago Bernabeú (3-0)

F.F/Vila-real Informació

El Villarreal va rebre un dur correctiu davant el Real Madrid en el Santiago Bernabéu. El conjunt blanc va marcar la diferència en la segona part. El Villarreal arrivava al partit en mal moment i va estar com desaparegut. Una mica més entonat en l’arrancada, on per minuts va tenir ofuscat als de la capital, però a poc a poc les cames li van pesar.

L’equip de Marcelino García Toral ha tingut controlat a l’equip blanc durant molts minuts. Li ha sabut jugar. El problema és que al primer descuit l’equip de la capital d’Espanya va aconseguir desfer el 0-0. Quedaven pocs minuts per a arribar al descans. En el minut 41 un rebuig del porter Sergio Asenjo l’ha aprofitat Benzema per a batre l’arc groguet.

A-Jonathan1

Jonathan Dos Santos

Fins a aquest moment, l’encontre havia estat més o menys igualat. Ocasions més o menys les mateixes. El domini de l’esfèric també estava ben repartit. No caminava còmode l’equip de Zidane en el terreny de joc. Pero en algunes fases ha tingut més la pilota. I per fases també es va veure a un Villarreal una miqueta més espès. Igual va ser per l’acumulació de partits. El d’aquest dimecres al Bernabéu era ja el 50 entre Lliga, Europa League i Copa del Rei.

Abans del descans Denis Suárez ha tingut en les seues botes la igualada, però el cuir l’ha rebutjat la defensa i va acabar en servei de cantonada, quan Bakambu tenia la canya preparada per a rematar a gol tot sol.

Amb el marcador costa amunt es va iniciar el segon temps. No va haver-hi canvis en la represa. Si que va moure fitxa Marcelino amb el pas dels minuts. Al quart d’hora es va retirar ‘toca’t’ Jonathan dos Santos i li va donar l’oportunitat a Samu García. Tres minuts després va retirar a un gris Adrián López per a que el brasiler Leo Baptistao aportara més treball i perill en els metres finals.

Bakambu

Bakambu

A tot açò, el Reial Madrid tocava i tocava. El Villarreal seguia sense aparèixer. I en una distracció de Bruno Soriano, al que se li va escapar el jove gallec Lucas Vázquez, aquest va perforar la porteria de  Asenjo per a posar el 2-0. La pinta del partit començava a ser dolenta. Bastant dolenta.

Amb el segon gol el tècnic Marcelino va esgotar els canvis. Manu Trigueros va abandonar el terreny de joc i el seu lloc va ser ocupat pel xaval del filial, Rodrigo. El canvi i el 3-0. Bona galopada de Danilo pel carril dret, amb centre ras a la frontal de l’àrea xicoteta on Modric  estava sol per a rematar a gol.

El Villarreal va estar molt espès. Lent. Sense idees. Va fallar on nol sol fallar, en defensa, i també en atac. No va ser el dia dels groguets. Ara te dos partits per reçarcir-se. Diumenge y dijous. Contra la Real y contra el Liverpool respectivaement. Tot seràn finals en els pocs partits que queden per acabar la temporada.