Dissabte, 20 d'Abril, 2024  |
Un gol de Gerard Moreno permet al Villarreal tancar la temporada 2018-19 amb un empat a Getafe (2-2) Un gol de Gerard Moreno permet al Villarreal tancar la temporada 2018-19 amb un empat a Getafe (2-2)

- 18 Maig, 2019 -

Sense molt més en joc que l'honor i les ganes d'acomiadar la temporada amb bones sensacions, el Villarreal va competir i va esgarrapar un... Un gol de Gerard Moreno permet al Villarreal tancar la temporada 2018-19 amb un empat a Getafe (2-2)

Sense molt més en joc que l’honor i les ganes d’acomiadar la temporada amb bones sensacions, el Villarreal va competir i va esgarrapar un meritori empat a domicili (2-2) davant un Getafe que es jugava la Champions League al Coliseum Alfonso Pérez. Els gols d’Iborra, al primer temps, i Gerard, en el segon, li van servir al Submarí per tancar la temporada amb un punt més en el seu caseller, que el fa pujar fins a la catorzena posició de la taula.Vidres-banner-de-256X256

El partit es va posar ràpidament de cara per al quadre local, que després d’un impetuós començament de partit, es va posar per davant en el marcador. Portillo, al cor de l’àrea, va rematar a la xarxa una bona pilota assistida per Jorge Molina.

Al minut 22, el VAR va intervenir per anul·lar un gol a l’equip blau. El gol que va convertir Hugo Duro i va concedir l’àrbitre no va pujar finalment al marcador per un fora de joc previ de Jaime Mata.

Aconseguida la primera meitat del xoc, el Villarreal CF li va prendre el domini al Getafe. A la vora del descans, Iborra es va elevar més que ningú a l’àrea per transformar un córner en el gol de la igualada. Un minut abans, un potent xut de Alfonso Pedraza es va estavellar en David Soria, el porter de l’equip madrileny.

A la segona meitat, un providencial Andrés Fernández va sostenir l’empat per al quadre ‘groguet’. Una successió de grans intervencions va frenar una i altra vegada les escomeses locals. No obstant això, al minut 75′, Maksimovic va tornar a decantar la balança a favor de Getafe amb un cop de cap creuat, després d’una assistència des de la dreta, inabastable per al porter murcià.

Alfonso Pedraza baralla una pilota en el partit d'aquest dissabte en el camp del Getafe. FOTO: LALIGA

Alfonso Pedraza baralla una pilota en el partit d’aquest dissabte en el camp del Getafe. FOTO: LALIGA

No estava tot dit. El Submarí, molt ambiciós, no es volia anar de buit del Coliseum. Els grocs van fer un pas al capdavant, que es va veure recompensat amb el gol de la igualada. Amb una mica de suspens, Iborra va tornar a fer gala de les seues qualitats aèries per posar en dificultats a Sòria, que va frenar el tret com va poder, però no va aconseguir evitar que un veloç Gerard Moreno signés el definitiu 2-2.

Amb un competit punt en un escenari difícil, el Villarreal posa fi a la temporada 2018-19 en catorzena posició i havent assegurat, un any més, la seua permanència a Primera Divisió.

Getafe: Soria; Damián Suárez, Bruno, Cabrera, Foulquier; Portillo (Gaku, m. 84), Maksimovic, Arambarri, Hugo Duro (Ángel, m. 56); Jorge Molina i Mata (Samu Saiz, m. 68).

Villarreal: Andrés Fdez; J. Costa, Álvaro, Funes Mori, Quintillà; Raba, Iborra, Trigueros (Morlanes, m. 81), Javi Fuego (S. Cazorla, m. 71), Pedraza; i Bacca (Gerard, m. 62).

Gols: 1-0. Min. 13: Portillo. 1-1. Min. 43: Iborra. 2-1. Min. 75: Ángel. 2-2. Min. 87: Gerard.

Àrbitre: Estrada Fernández (Comitè català). Va amonestar als locals Maksimovic i Damià Suárez, així com als visitants Andrés Fernández, Álvaro i Iborra.

Incidències: Coliseum Alfonso Pérez davant 13.579 espectadors.