Divendres, 19 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B aconsegueix un treballat punt contra l’Alcoià jugant amb deu 49 minuts El Villarreal B aconsegueix un treballat punt contra l’Alcoià jugant amb deu 49 minuts

- 18 Setembre, 2017 -

L'equip de Calleja es va avançar amb gol de Dalmau, però l'expulsió de Raba li va restar potencial El Villarreal B aconsegueix un treballat punt contra l’Alcoià jugant amb deu 49 minuts

L’equip de Calleja es va avançar amb gol de Dalmau, però l’expulsió de Raba li va restar potencial en la segona part

El Villarreal B va obtenir un valuós punt de la seua visita al Collao. El conjunt de Javi Calleja va signar taules davant el CD Alcoià (1-1) en un partit que va obligar als grocs a emprar-se al màxim per a traure alguna cosa positiu de la seua visita a terres alacantines, ja que l’expulsió de Raba en el minut 43 va deixar en inferioritat numèrica al Mini Submarí.

Des de l’arrencada, tots dos conjunts van cercar fer-se amb el control del xoc, la qual cosa va comportar una intensa batalla en el centre del camp. La primera oportunitat de gol va ser per al quadre local. En l’equador del primer temps, Gat va enviar a pocs centímetres de la porteria groga un potente colp. Poc després, l’equip blanquiblau tenia una segona ocasió d’avançar-se en el marcador. Omgba va provar sort amb un tir llunyà que es va marxar per sobre de la meta defensada per Diego Fuoli.

Davant el creixent domini local, el Submarí va replicar amb una fantàstica acció de Leo Suárez, que amb una espectacular conducció en els últims metres del camp rival, va habilitar a Dalmau perquè el balear anotara a plaure i posara per davant al Mini Submarí. El tant va esperonar als grocs que van poder posar terra pel mig fins a en dues ocasions. No en va, Raba no va poder materialitzar després de dues grans accions col·lectives. Un minut després de la segona oportunitat que va tenir en les seues botes, el migcampista càntabre va veure la segona groga i deixava al Villarreal B en inferioritat numèrica, la qual cosa va obligar al Mini Submarí a fer un sobreesforç per a poder puntuar en El Collao.

Després de la represa, l’Alcoià va fer efectiva la seua superioritat numèrica i la va traduir en domini i possessió. El Villarreal B va saber replegar-se amb gran ofici i frenar les constants escomeses locals. Els blanquiblaus van igualar la trobada mitjançant un gol de Ribelles, que va batre per baix a Fuoli just abans d’aconseguir l’equador de la segona meitat.

Els pupils de Javi Calleja van defensar l’empat i van poder sumar un punt que els col·loca, amb 11 punts en cinc trobades, en tercera posició del Grup III de la Segona Divisió B.

El Mini Submarí es mesurarà la setmana vinent, en la sisena jornada del Grup III de la Segona Divisió B, davant la UD Cornellà en el Mini Estadi.

FITXA TÈCNICA:

-1- ALCOIÀ: Bañuz; Barreda, Omgba, Cristian, Mario; Ribelles, López Silva (Kilian, m. 65), Pau (José Miguel, m. 58), Davi Torres; Gato i José García (Álvaro, m. 65).

-1- VILLARREAL B: Diego; Genis, Roger, Juan Ibiza, Enric; Ramiro, Imanol, Chuca (Quintillá, m. 86), Leo Suárez (Cristian Cedrés, m. 71); Raba i Dalmau (Acosta, m. 77).

GOLS: 0-1. Min.29: Adrián Dalmau. 1-1. Min. 65: Ribelles.

ÀRBITRE: José Antonio Sánchez (Col·legi Andalús). Va amonestar als locals José García, Gato, Davi Torres, Barreda, Omgba i Ribelles; així com als visitants Chuca, Quintillá i Dalmau. Va expulsar a Raba per doble amonestació (43′).

CAMP: El Collao, davant uns 1.300 afeccionats.