dimecres, 20 de juny, 2018  |  

- 27 gener, 2017 -

S'ha fet ressò de les inquietuds i li ha transmès al club la qüestió i també el disgust per la desaparició de la denominació...

Vila-real Informació

L’Ajuntament de Vila-real vol manifestar la seua satisfacció per la decisió del Villarreal CF, SAD de recuperar l’ús del valencià en la megafonia del camp, ja que l’entitat esportiva sempre ha sigut molt respectuosa amb la nostra llengua: l’himne de l’equip és en valencià, el web oficial té versió en valencià, realitza campanyes amb el lema en valencià, com és el cas de l’actual campanya Endavant Província, etc.

És per això que el fet que la megafonia fóra únicament en castellà en l’últim partit de lliga contra el València CF ha provocat una certa sorpresa entre els aficionats que s’ha traduït en una protesta generalitzada a favor del valencià, llengua pròpia del municipi.

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real s’ha fet ressò d’aquest malestar i s’ha posat en contacte amb el club per a transmetre-li aquesta inquietud i també el disgust per la desaparició de la denominació tradicional del camp i la seua substitució per una denominació únicament en castellà. Sobre aquest últim aspecte, el club ens ha confirmat la seua intenció de col·locar una placa commemorativa amb el nom tradicional del Madrigal.

Google+
Whatsapp Telegram

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *