dissabte, 23 de març, 2019  |  
Per un 2019 carregat de bones notícies! Per un 2019 carregat de bones notícies!

- 31 desembre, 2018 -

Els professionals que formem l'equip de Vila-real Informació desitgem felicitar-vos l'Any Nou 2019 Per un 2019 carregat de bones notícies!

Els professionals que formem l’equip de Vila-real Informació desitgem felicitar-vos l’Any Nou 2019. En l’últim dia de l’any volem dirigir-nos a tots vosaltres, lectors i anunciants, per a expressar els nostres millors desitjos de cara a l’any que comença. Feliç Any Nou!

Vila-real Informació

Els professionals que formem l’equip de Vila-real Informació desitgem felicitar-vos aquest pròxim any 2019.

En l’últim dia de l’any volem dirigir-nos a tots vosaltres, els nostres lectors i anunciants, per a expressar els nostres millors desitjos de cara a l’any que comença, en el qual esperem que seguiu l’actualitat de Vila-real a través de la nostra web i xarxes socials. Deixem arrere un any en què us hem acostat, amb gran satisfacció professional, tota la informació de la localitat. Ara que ja veiem de prop l’any vinent només desitgem altres 365 dies al costat de vosaltres donant notícies d’interés, amb la màxima solvència i rapidesa; i que puguem ser testimonis, junts, d’un any en què pesen més les notícies positives per Vila-real que les negatives.

Per això us desitgem de cor que 2019 siga molt millor que 2018, però sobretot, que porte benestar, pau i riquesa per a totes les llars de Vila-real.

Feliç Any Nou!

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *