dimecres, 20 de març, 2019  |  

- 11 juny, 2018 -

Cambra de Comerç i Diputació col·laboren en els cursos programats per ARA Formació que van arribar l’últim any a prop de 400 persones

Cambra de Comerç i la Diputació col·laboren en el s cursos programats per ARA Formació van arribar l’últim any a prop de 400 persones

Vila-real Informació

La Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Vila-real ha programat per als mesos de juny i juliol dues noves accions formatives destinades al foment de l’emprenedoria i l’autoocupació com a opció laboral. A través de l’itinerari ARA Formació, que compta amb la col·laboració amb la Cambra de Comerç i la Diputació de Castelló, els cursos se centren en l’àmbit del ‘coaching’ per al desenvolupament professional i la viabilitat de projectes empresarials.

El primer d’ells, Coaching per al teu desenvolupament personal i professional, es desenvolupa fins al 21 de juny a l’Espai Jove, amb una vintena de participants. El taller  pretén desenvolupar la intel·ligència emocional com a eina de millora de la vida personal i professional i aprendre a gestionar les emocions, adquirir una actitud de protagonista de la teua pròpia vida i desenvolupar una major confiança per fer front als reptes. El segon dels cursos, Analitza la viabilitat econòmica del teu projecte empresarial, s’impartirà els dies 20, 21, 27 i 28 de juny, en sessions pràctiques i teòriques destinades a formar en qüestions com l’elaboració d’un pla d’inversió i de finançament d’un nou projecte empresarial, la previsió de vendes i despeses i l’anàlisi de totes aquestes qüestiones per avaluar la viabilitat econòmica del projecte. El curs s’impartirà a la BUC. Ambdós cursos s’imparteixen en col·laboració amb la Diputació de  Castelló. 

Els tallers i cursos formatius per a l’ocupabilitat i l’emprenedoria programats per ARA Formació van arribar l’últim any a prop de 400 persones.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *