Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
El fidel reflex del Villarreal es va traduir en una derrota davant el Getafe (1-2) El fidel reflex del Villarreal es va traduir en una derrota davant el Getafe (1-2)

- 12 Gener, 2019 -

El Submarí va tindre un penal en el minut 92 que va errar Ekambi El fidel reflex del Villarreal es va traduir en una derrota davant el Getafe (1-2)

El Villarreal va perdre davant el Getafe en una trobada en el qual els grocs van tindre clares ocasions com per a haver-se portat un millor resultat (1-2). Els gols del partit van ser de Jorge Molina, Cabrera (pròpia porta) i Ángel. El Submarí va tindre un penal en el minuto 92 que va errar Toko Ekambi.

Vidres-banner-de-256X256

La primera gran ocasió del duel va tindre color groc. Pablo Fornals va centrar des de la dreta i Gerard va rematar a la mitjana tornada una cosa forçada (m. 10). Només uns segons més tard va replicar el Getafe amb una rematada a boca de canó de Portillo que no va acabar en gol per la fantàstica intervenció d’Asenjo. Purs reflexos.

El Submarí va continuar intentant-lo. Samu Chukwueze va provar amb un llançament col·locat que es va anar alt per molt poc, mentre que quan es complia la mitja hora va arribar el torn de Funes Mori. El central argentí va cabotejar un servei de Cazorla i va obligar a David Soria a buidar a servei de cantonada.

La primera part no va estar exempta de polèmica. Mario Gaspar va cabotejar en posició forçada i la pilota va colpejar al braç d’un defensa del Getafe. El col·legiat Estrada Fernández no ho va interpretar com a penal. El VAR tampoc.

El Getafe es va avançar en el marcador en el minut 51. Jorge Molina va anotar amb un potent tret que va entrar pegat al pal dret de la porteria d’Asenjo (0-1).

Toko Ekambi va malgastar un penal en el temps de descompte. FOTO: LALIGA

El Villarreal no es va rendir. Així, Gerard Moreno va rebre de Fornals i després de forcejar amb el seu parell va rematar en una gran ocasió que va desbaratar de nou David Soria. El Submarí va ser per totes. Toko Ekambi es va escapar per banda dreta, va centrar ras i Cazorla va enganxar un tret que no va entrar per una altra miraculosa intervenció de David Soria. Desesperant.

El gol de l’empat va arribar de la forma més inesperada. Carlos Bacca va centrar a l’àrea des del costat esquerre i Cabrera, en el seu intent de buidar, va introduir la pilota en la seua pròpia porteria (1-1, m. 75). Quedava un quart d’hora d’infart.

El VILA-REAL sempre va ser a remolc en el partit contra el Getafe. FOTO: VILA-REAL CF

El Getafe es va tancar arrere buscant un contraatac. Ho va trobar. Mata va filtrar la passada per a Ángel i est va superar a Asenjo amb sang freda (1-2, m. 88).

La mala sort es va acarnissar amb els grocs en el minuto 92. Funes Mori va cabotejar fins per dues vegades en el travesser per a desesperació de tots els ‘groguets’. En el servei de cantonada següent, Toko Ekambi també va rematar de cap a la fusta i el rebutge del pal li va caure de nou al ‘17’ que va rebre una puntada al cap que va suposar penal. El propi Toko Ekambi es va encarregar d’executar la pena màxima, però va disparar alt.

El pròxim partit del Villarreal serà davant el Espanyol en la volta de huitens de final de la Copa del Rei (dijous, 20.30 hores).

Fitxa tècnica:

-1- Villarreal: Asenjo; Mario Gaspar, Funes Mori, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Cáseres, Iborra (Bacca, m. 67); Chukwueze (Toko Ekambi, m. 56), Fornals, Cazorla; i Gerard.

-2- Getafe: David Soria; Foulquier (Bruno, m. 73), Djené, Cabrera, Antunes; Portillo, Maksimovic, Arambarri, Cristóforo (Samu, m. 68); Mata i Jorge Molina (Ángel, m. 86).

Gols: 0-1. Min. 51: Jorge Molina. 1-1. Min. 75: Cabrera, en pròpia porta. 1-2. Min. 88: Ángel.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Groga als locals Gerard, Jaume Costa, Toko Ekambi, Funes Mori i Álvaro (aquest estant en la banqueta); així com als visitants Aramabarri, Foulquier i Ángel.

Camp: l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 13.671 espectadors.