dissabte, 23 de març, 2019  |  
La única etapa en la província de la 70a Volta Ciclista a la Comunitat Gran Premi Banc Sabadell eixirà de Vila-real La única etapa en la província de la 70a Volta Ciclista a la Comunitat Gran Premi Banc Sabadell eixirà de Vila-real

- 20 novembre, 2018 -

La cita serà el 9 de febrer, davant la plaça del Llaurador i comptarà amb Alejandro Valverde i s’espera que Sebastián Mora també La única etapa en la província de la 70a Volta Ciclista a la Comunitat Gran Premi Banc Sabadell eixirà de Vila-real

La cita tindrà lloc el 9 de febrer, davant la plaça del Llaurador i l’Estadi de la Ceràmica i comptarà amb amb l’assistència d’Alejandro Valverde i s’espera que Sebastián Mora

Vila-real Informació

Vila-real es convertirà en escenari de la 70a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell el pròxim 9 de febrer, quan la plaça del Llaurador i entorn de l’Estadi de la Ceràmica acolliran l’eixida d’una de les etapes de la competició, que portarà als corredors cap a l’interior de Castelló.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, el director de la carrera, Ángel Casero i el director del Banc Sabadell, Diego Escoín, han presentat l’esdeveniment, que suposarà “un important impuls per a la marca de Ciutat de la Salut i l’Esport”.

“Nosaltres ens creiem de debò les nostres marques i ho demostrem dia a dia, amb el servei que oferim als nostres 7.000 socis, a 65 clubs i a la resta de la ciutadania, portant el nom de la nostra ciutat fora de les nostres fronteres”, afirma Serralvo.

20-11-2018 Volta ciclista2En aquest sentit, destaca que el ciclisme és “molt important per a Vila-real, tenim molts aficionats, fins a tres clubs i comptem amb la figura històrica del primer campió, Juan Bautista Llorens, que va posar la ciutat en el mapa amb els seus assoliments, i del que ara pren el relleu el nostre ciclista més olímpic i internacional: Sebastián Mora”.

Per la seua banda, Ángel Casero ha indicat “des de l’organització coneixem l’aposta de Vila-real per l’esport i el ciclisme, amb una gran afició i amb molt d’interés per aquest esdeveniment, que és un dels pocs que faltaven per exposar en la ciutat”.

La Volta serà retransmesa a través d’Euroesport a més de 65 països i, segons dades de l’edició 2018, podria arribar a 12 milions d’espectadors de 200.000 llars de la Comunitat. “Tenim una APP, xarxes socials amb 12.000 seguidors, web amb 200.000 visites i més de 200 periodistes de 68 mitjans acreditats, per la qual cosa l’impacte pot ser molt important”, assegura Casero, qui anuncia que el 9 de febrer, de 9.10 a 10.10 hores tindrà lloc la concentració i signatura dels ciclistes a la plaça del Llaurador i a les 10.15 començarà el reconeixement de sis quilòmetres per la ciutat, des d’on es dirigiran cap a l’interior de Castelló, en un trajecte que comptarà amb 3.300 metres de desnivell positiu”.“Estem molt satisfets de comptar amb tant de suport”, destaca.
Diego Escoín indica que “aquest esdeveniment esportiu estarà a l’altura de la ciutat” i ha posat de manifest la col·laboració de la seua entitat amb tots els actes d’aquestes característiques. “Estic segur que serà un èxit”, apunta.

“Es tracta d’un esdeveniment molt important que posarà en contacte als ciutadans amb el món de l’esport, que és fonamental per a tots”, manifesta Serralvo, al mateix temps que destaca el suport de diferents institucions per a la celebració de la Volta i l’arribada a la ciutat d’altres esdeveniments de característiques similars en 2019”. A més, com a plats forts s’espera la participació del cambió mundial Alejandro Valverde i s’espera que Sebastián Mora com a entrenament per a la seua participació en els JJOO, encara que no es segur.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *