divendres, 26 de abril, 2019  |  
La UNED obri període d’admissió i al febrer arriba el segon termini de matrícula La UNED obri període d’admissió i al febrer arriba el segon termini de matrícula

- 28 gener, 2019 -

El centre universitari de Vila-real finalitza la primera setmana d'exàmens amb 572 proves realitzades La UNED obri període d’admissió i al febrer arriba el segon termini de matrícula

El centre universitari de Vila-real finalitza la primera setmana d’exàmens amb un total de 572 proves realitzades

Vila-real Informació

La UNED obri aquest dilluns 28 de gener el procés d’admissió per a estudis de Grau en centre universitari, pas previ necessari en alguns casos per a optar a la matrícula de Segon Quadrimestre que tindrà lloc entre el 5 de febrer i el 7 de març.

Aquest període està habilitat per a estudis de Grau i alguns títols de Postgrau Oficial, la seua aprovació depén anualment de l’òrgan pertinent i està subjecta a unes condicions establides en el normativa de matriculació de la universitat. Igualment, de l’1 al 18 de febrer es podran matricular els estudiants que vulguen realitzar la Prova Lliure d’Accés per a Majors de 25 i 45 anys i del 12 de febrer al 9 de maig es podrà sol·licitar la realització de les Proves de Competència Específica (PCE) relatives a l’acreditació UNED Assis per a estudiants internacionals i per a l’Avaluació de l’Accés d’universitaris del sistema educatiu espanyol a l’estranger i pertanyents al CIDEAD. La matrícula es realitza on-line.

Graus Oficials

Podran matricular-se en tots els Graus Oficials aquells estudiants que no ho hagen fet abans en els estudis als quals vulguen accedir. També podran ampliar matrícula els estudiants nous d’una titulació que s’hagen matriculat prèviament d’un mínim de 36 crèdits o d’un mínim de 30 crèdits els que ja es trobaran cursant-ho. Finalment, podran matricular-se aquells alumnes que, encara que no complisquen els crèdits mínims que marca la normativa, els reste per a concloure el seu Pla d’Estudis només dues assignatures quadrimestrals o una anual, a més del Treball Fi de Grau.

Queden excloses d’aquest procés les assignatures amb pràctiques curriculars, les anuals o de Primer Quadrimestre i els Treballs o Projectes Fi de Grau, excepte excepcions.

Màsters Oficials

Es podran matricular en aquest període aquells estudiants que s’hagen matriculat en el primer període d’un mínim de 20 crèdits i els que no complisquen el requisit anterior però els resten únicament dues assignatures del Segon Quadrimestre per a concloure el pla d’estudis, a més del Treball Fi de Màster. Igualment, podran matricular-se els alumnes que van ser preadmesos en el primer període. En aquests dos últims casos serà necessària l’autorització de la Comissió Coordinadora del Màster.

Queden exclosos els Màsters Universitaris en Accés a l’Advocacia, en Accés a la Procura, en Formació del Professorat d’Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes, en Hisenda Pública i Administració Financera i Tributària i en Psicologia General Sanitària.

Quant a la matrícula de l’assignatura Treball Fi de Màster, estarà condicionada a l’aprovació per part del Coordinador del Grau corresponent.

Pràctiques experimentals

Per les seues característiques especials, la matriculació d’aquestes assignatures només estarà disponible durant el mes de febrer.

Centres Penitenciaris

Els estudiants acollits al Programa d’Estudis Universitaris en Centres Penitenciaris podran ampliar la seua matrícula durant aquest termini. Si escau, podran consultar les condicions econòmiques i acadèmiques per a aquesta ampliació en la pàgina del Programa de Centres Penitenciaris.

D’exàmens

El centre associat a la UNED a Vila-real continua d’exàmens. De fet, divendres passat 25 de gener va donar per finalitzada la primera setmana d’avaluacions presencials amb un total de 572 exàmens realitzats. Aquesta setmana serà la de descans i els controls es reprendran del 4 al 8 de febrer. Aquesta setmana serà la de descans i els controls es reprendran del 4 al 8 de febrer.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *