Dijous, 25 d'Abril, 2024  |
L’aclaparadora superioritat del Villarreal davant l’Almeria es va traduir en un escandalós 8-0 en el marcador L’aclaparadora superioritat del Villarreal davant l’Almeria es va traduir en un escandalós 8-0 en el marcador

- 6 Desembre, 2018 -

El Villarreal es va classificar brillantment per a la ronda de vuitens de final de la Copa del Rei després de signar una espectacular... L’aclaparadora superioritat del Villarreal davant l’Almeria es va traduir en un escandalós 8-0 en el marcador

El Villarreal es va classificar brillantment per a la ronda de vuitens de final de la Copa del Rei després de signar una espectacular golejada davant la UD Almeria (8-0). Una nit inoblidable en l’Estadi de la Ceràmica en la qual va brillar especialment Toko Ekambi, autor de quatre dels vuit gols del Submarí Groc. Les altres ‘dianes’ van portar la signatura de Carlos Bacca (2), Gerard Moreno i Raba. Aquesta és la major golejada del Villarreal en partit oficial dins del futbol professional entre LaLiga, Copa del Rei i competicions europees. cal recordar que el Villarreal ja va aconseguir una golejada de tal magnitud, però va anar en Segona Divisió B en la temporada 1988/1989 davant el Nules (8-0) quan l’entrenador groc era Benito. Vidres-banner-de-256X256

L’equip de Javi Calleja necessita imposar-se al seu rival per a seguir viu en el torneig de el ‘KO’ després del 3-3 de l’anada. El Villarreal va ser a per totes des de l’inici i va acabar veient-se reflectit.

El domini groc va quedar prompte reflectit en el marcador. Corria el minut 22 de joc quan Jaume Costa es va inventar una genial passada llarga per a Toko Ekambi, que va anotar amb un tret col·locat pel pal curt (1-0).

El segon tant va arribar set minuts més tard. Raba va conduir fins a la frontal de l’àrea i va regalar el gol a Toko Ekambi, que va tornar a perforar la porteria de l’Almeria amb un xut amb la dreta inapel·lable que va entrar amb violència prop de l’esquadra esquerra (2-0, m. 29).

El Villarreal era molt superior i la velocitat dels seus atacants li feia molt dany a l’Almeria. El 3-0 no tardaria a arribar. Trigueros va ser objecte de falta en la frontal, però el col·legiat va donar la llei de l’avantatge perquè la pilota va arribar a Carlos Bacca. El colombià va cedir a Toko Ekambi i franc-camerunés va marcar de tir creuat (m. 35).

Abans d’arribar al descans va arribar un altre gol. El 4-0 va portar la signatura de Carlos Bacca. El davanter ‘cafetero’ va retallar amb una enorme sang freda dins de l’àrea i va marcar afusellant a Fernando.

Raba4

El càntabre Dani Raba va tancar el compte anotador del Villarreal en el minut 90. FOTO: LALIGA

La tònica del partit no va canviar en el segon acte. De fet, el cinquè gol groc va arribar quan tan sol havien transcorregut uns segons. Toko Ekambi va signar el seu ‘póker’ particular de gols gràcies a un control orientat i a un altre tret col·locat al costat del pal (5-0, m. 46).

El 6-0 va ser obra de Gerard Moreno. El davanter català va caçar una pilota llarga servida per Javi Fuego i amb un subtil toc va superar a Fernando (m. 67). Amb l’Almeria destrossat es va produir la jugada que va donar motiu al 7-0. Gerard Moreno va ser objecte d’un clar que Carlos Bacca es va encarregar de materialitzar (m. 82).

El 8-0 definitiu va ser de Raba. El de Santander va rebre una passada llarga i no va perdonar davant la desesperació d’Almeria.

Morlanes1

Bon partit del jove migcampista saragossà Manu Morlanes. FOTO: LALIGA

El sorteig de vuitens, el dijous 13 de desembre

El Villarreal coneixerà al seu rival en vuitens de final de la Copa del Rei dijous que ve 13 de desembre. EL sorteig es realitzarà a partir de les 16.00 hores en la Ciutat del Futbol de las Rozas. El partit d’anada d’aquesta ronda es jugarà entre el 8 i el 10 de gener i la volta entre el 15 i el 17 de mateix mes.

FITXA TÈCNICA:

-8- VILLARREAL: Andrés Fernández; Layún, Bonera, Funes Mori, Jaume Costa; Javi Fuego (Chukwueze, m. 71), Trigueros (Fornals, m. 55), Morlanes, Raba; Toko Ekambi (Gerard, m. 64) i Bacca.

-0- ALMERIA: Fernando; Iván Martos, Trujillo, Juan ‘Ibiza’ (Saveljilch, m. 48), Montoro; Mario Abenza, Arzura; Lin, Chema, Nano (Juan Carlos, m. 58); i Sekou (Narváez, m. 33).

– GOLS: 1-0. Min. 22: Toko Ekambi. 2-0. Min. 29: Toko Ekambi. 3-0. Min. 35: Toko Ekambi. 4-0. Min. 44: Bacca. 5-0. Min. 46: Toko Ekambi. 6-0. Min. 67: Gerard. 7-0. Min. 82: Bacca, de penalti. 8-0. Min. 89: Raba.

– ÀRBITRE: González Forts (C. Asturià). Groga als visitants Montoro i Mario Abenza.

– CAMP: Estadi de la Ceràmica davant la presència 12.739 espectadors.