Dimecres, 24 d'Abril, 2024  |
Un Villarreal sense sort i sense gol cau endavant el Valladolid (0-1) després de malgastar un penal Un Villarreal sense sort i sense gol cau endavant el Valladolid (0-1) després de malgastar un penal

- 30 Setembre, 2018 -

El Villarreal va perdre davant el Reial Valladolid en l'Estadi de la Ceràmica (0-1). Els grocs van assetjar al seu rival, sobretot en la... Un Villarreal sense sort i sense gol cau endavant el Valladolid (0-1) després de malgastar un penal

El Vila-real va perdre davant el Reial Valladolid en l’Estadi de la Ceràmica (0-1). Els grocs van assetjar al seu rival, sobretot en la segona meitat, però van collir la derrota a causa d’un solitari gol de Leo Suárez. El Submarí Groc va tenir innombrables ocasions de gol i fins i tot va errar un penal. Vidres-banner-de-256X256
Javi Calleja va donar continuïtat a l’equip inicial dels últims partits. Tan sol va haver-hi un canvi pel que fa als 11 homes que van jugar d’inici davant l’Athletic Club, entrant Santi Cazorla per Miguel Layún.

La primera part va ser igualada, encara que el Submarí Groc es va mostrar lleugerament superior. De fet, els dos equips van tenir clares ocasions per a marcar. Gerard va posar a prova a Masip i Cop va fer el propi amb Asenjo. Tots dos porteres van respondre a la perfecció.

Les millors ocasions van arribar passada la primera mitja hora. Primer Cop no va encertar a col·locar entre pals una rematada a boca de canó, mentre que set minuts més tard Gerard Moreno es va topar amb el pal després d’una genial passada interior de Trigueros. La volea de el ‘7’ va pegar amb violència en la fusta. El propi davanter català va fregar de nou el gol en el minut 44, amb un altera xut amb l’esquerra creuat que aquesta vegada va buidar Masip.

Poc després d’iniciar-se el segon es va produir la jugada del 0-1. Leo Suárez va creuar la pilota lluny de l’abast de Sergio Asenjo. A partir d’ací, el setge groc va ser total. El Villarreal va cercar amb tot el seu arsenal l’empat.

villa31

El central Víctor Ruiz, en un llance del partit. FOTO: LALIGA

El Submarí Groc va tenir ocasions de tots els colors. Gerard, Trigueros… Fins i tot un penal. Iglesias Villanueva va haver de consultar amb el VAR per a finalment decretar el punt fatídic per unes mans de Kiko Olives. Cinc minuts després de la jugada, Masip li va endevinar la intenció a Gerard Moreno i va detenir la pena màxima.

El pròxim partit del Villarreal CF serà en la UEFA Europa League aquest dijous contra el Spartak a Moscou (21.00 hores a Espanya).

Fitxa tècnica:

-0- Villarreal: Asenjo; Mario Gaspar (M. Layún, m. 46), Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa (Pedraza, m. 76); Cazorla (Toko Ekambi, m. 65), Trigueros, Funes Mori, Fornals; Bacca i Gerard.

-1- Reial Valladolid: Masip; Moyano, Kiko Olives, Calero, Nacho; Antoñito, Míchel (Borja, m. 93), Alcaraz, Toni (Ivi, m. 83); Leo Suárez (Anuar, m. 69) i Cop.

Gol: 0-1. Min. 52: Leo Suárez.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallego). Groga als locals Mario Gaspar, Bacca i Cazorla; així com als visitants Cop, Kiko Olives i Nacho.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 15.602 espectadors.