Divendres, 19 d'Abril, 2024  |
Una cabotada de Bacca permet al Villarreal arrancar un gran punt del Wanda Metropolità (1-1) Una cabotada de Bacca permet al Villarreal arrancar un gran punt del Wanda Metropolità (1-1)

- 28 Octubre, 2017 -

El pròxim partit del Submarí serà davant el conjunt del Slavia Praha en l'Europa League (dijous, 19 hores) Una cabotada de Bacca permet al Villarreal arrancar un gran punt del Wanda Metropolità (1-1)

El ‘Submarí’ va usar el cap davant l’Atlètic per a sumar un prestigiós punt en la seua primera visita a l’estadi Wanda Metropolità. El Submarí va saber interpretar el partit a la perfecció davant un dels equips més potents de LaLiga i va obtenir premi al seu esforç amb un tremend colp de cap de Carlos Bacca a sol deu minuts del final. Anteriorment, Corretja havia avançat als ‘colchoneros’. FOTO: LALIGA

El Villarreal va usar el cap davant l’Atlètic per a sumar un prestigiós punt en la seua primera visita a l’estadi Wanda Metropolità. El Submarí va saber interpretar el partit a la perfecció davant un dels equips més potents de LaLiga i va obtenir premi al seu esforç amb un tremenda cabotada de Carlos Bacca a sol deu minuts del final. Anteriorment, Corretja havia avançat als ‘colchoneros’. Vidres-banner-de-256X256

Javi Calleja va tornar a apostar per un equip ofensiu, amb Rodrigo, Trigueros, Fornals i Soriano en la medul·lar i Bakambu i Bacca en punta de llança.

El partit va començar com es pressuposava. Tots dos equips lluitaven fins a l’extenuació per cada pam de terreny. Aqueixa intensitat va impedir que es veren clares ocasions de gol en els primers compassos del duel. Va caldre esperar fins al minut 19 per a veure el primer llançament amb una mica de perill amb un tret de Correa que va buidar Barbosa.

A continuació va arribar la més clara per al conjunt ‘colchonero’ en aquest primer acte. Gameiro va caçar una pilota llarga, es va anar en velocitat, però el seu xut amb la dreta es va anar massa alt.

El Villarreal, ben ordenat arrere, cercava la velocitat dels seus davanters per a ferir al seu rival. Quasi ho aconsegueix. Manu Trigueros va dibuixar sobre el tapet del Wanda Metropolità una espectacular passada interior per a Bakambu, el davanter franc-congolès es va plantar solament davant Oblak i el 0-1 no va pujar al marcador per la imperial entrada arran de terra de Savic (m. 39). El Submarí ja havia avisat de les seues intencions.

villa14

Godín, ex groc, en una acció del partit d’aquest dissabte en el Wanda Metropolità. FOTO: LALIGA

En els últims minuts abans del descans, dos esglais més. Primer Saúl va rematar en el cor de l’àrea una pilota solta que Víctor Ruiz, providencial, va buidar sota pals quan ja es cantava el gol en el nou feu blanc-i-vermell. Segons més tard va ser Godín el que amb una cabotada va posar en dificultats a Barbosa, que va respondre amb una felina estirada. Gran parada i als vestuaris.

L’Atlètic de Madrid es va avançar en el marcador en el minut 61. Griezmann va realitzar un canvi de joc per alt, Corretja va controlar, es va anar del seu parell i va anotar amb un potent tret que va entrar pel pal curt de Barbosa (1-0). El partit es complicava. El conjunt de Simeone no baixava el pistó i als grocs els costava crear el seu habitual joc creatiu. Açò sí, va tenir les seues amb trets llunyans de Rodrigo i Mario que no van acabar en gol per molt poc.

rodi1

Gran partit del migcampista madrileny del Villarreal, Rodri Hernández. FOTO: LALIGA

El premi va arribar a pilota parada. Samu Castillejo va executar un servei de cantonada amb mestratge i Carlos Bacca va cabotejar a la xarxa com manen els cànons. Tremenda colp de cap  del ‘cafetero’ (1-1). Un punt de prestigi en la primera visita del Villarreal a l’estadi Wanda Metropolità.

El pròxim partit del Submarí serà davant el conjunt txec del Slavia Praha en la UEFA Europa League (dijous, 19.00 hores).

FITXA TÈCNICA:

-1- AT. MADRID: Oblak; Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis; Gabi, Saúl, Thomas; Correa, Griezmann i Gameiro (Vietto, m. 74).

-1- VILLARREAL: Barbosa; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa (Rukavina, m. 68); Soriano (Castillejo, m. 59), Rodrigo, Trigueros, Fornals (Cheryshev, m. 76); Bakambu i Bacca.

GOLS: 1-0. Min. 61: Corretja. 1-1. Min. 80: Bacca.

ÀRBITRE: Undiano Mallenco (C. Navarro). Groga als visitants Trigueros, Bakambu, Bacca i Álvaro.

CAMP: Wanda Metropolità, davant 61.421 aficionats.