Dimarts, 23 d'Abril, 2024  |
El Villarreal assalta Balaidos gràcies a un solitari gol anotat per Soldado (0-1) El Villarreal assalta Balaidos gràcies a un solitari gol anotat per Soldado (0-1)

- 12 Març, 2017 -

El conjunt d'Escribá suma així el seu tercer triomf consecutiu a punt d'arribar al descans Foto: LALIGA El Villarreal assalta Balaidos gràcies a un solitari gol anotat per Soldado (0-1)

El Villarreal va sumar un importantíssim triomf en la seua visita al Celta de Vigo en l’Estadi de Balaídos gràcies a un gol de Roberto Soldado a la vora del descans. Els grocs van tirar mà d’ofici i d’una envejable solidesa defensiva per a administrar el seu avantatge i van acabar portant-se un xoc que els col·loca, de moment, cinquens en la classificació.

El conjunt de Fran Escribá suma així el seu tercer triomf consecutiu després de les victòries davant Osasuna (1-4) i Espanyol (2-0) i ja compta amb 48 punts, amb quatre d’avantatge sobre el setè.Vidres-banner-de-256X256

Va ser una primera part de domini altern. Amb una possessió de la pilota molt repartida, els locals van ser els primers a prendre la iniciativa i, a la contra, van cercar avançar-se, sobretot en una acció de Rossi en el minut 12.

A mesura que avançava el partit, els grocs anaven recuperant metres, però també el control de la pilota en el centre del camp, la qual cosa va ser equilibrant la balança. A la mitja hora, el Submarí avisava amb una pilota que es va passejar per la línia de gol després d’una gran jugada de Bruno Soriano, però la pilota no va trobar rematador.

Un minut després arribava una altra clara ocasió gràcies a Soriano, que va encarar a Sergio en el costat esquerre de l’àrea després d’una gran passada de Trigueros, però el meta va llegir bé les intencions i va buidar el tir de l’italià.

A la vora del descans, va arribar el 0-1. El tant es va produir en una jugada a pilota parada que va botar bombada Jonathan dos Santos i Musacchio, a la vora de l’àrea xicoteta, va cabotejar d’esquena perquè Soldado, en el rebot, col·locara la pilota entre les xarxes també de cap.

A-Villarreal22-300x214

Mario Gaspar intenta frenar a un futbolista del Celta. FOTO: LALIGA

En la segona part, els celestes van tornar a prendre la iniciativa. Amb el control de la pilota, els gallecs van començar a moure la pilota amb velocitat, però el Submarí anava tapant tots els buits que obria el conjunt local. Berizzo va moure la banqueta, donant entrada a Beauvue i Iago Aspas.

Els vigueses disposaven del control de la trobada, però el conjunt de Escribá es replegava a la perfecció per a no cedir oportunitats al rival. Amb el pas dels minuts, els grocs van ser cedint metres davant un Celta que va redoblar els seus esforços, però les oportunitats seguien sense arribar. Els gallecs van tractar d’obrir el camp, però el Submarí no va entrar en el joc i va acabar portant-se el seu tercer triomf consecutiu després de les victòries davant Osasuna (1-4) i Espanyol (2-0).

A-Villarreal31-300x214

El defensa Víctor Ruiz intenta tallar l’avanç d’un futbolista rival. FOTO: LALIGA

FITXA TÈCNICA:

-0- CELTA: Sergio; Hugo Mallo, Roncaglia, Sergi Gómez (Wass, m. 81), Planas; Marcelo Díaz, Radoja (Aspas, m. 68), Jozabed, Hjulsager (Beauvue, m. 58), Bongonda i; Rossi.

-1- VILLARREAL: Andrés Fernández; Mario, Musachio, Víctor Ruíz, Jaume Costa; Dos Santos, Trigueros, Bruno, Soriano (Rodrigo, m. 88); Soldado (Sansone, m. 70) i Bakambu (Samu Castillejo, m. 81).

EL GOL: 0-1. Min. 44: Soldado.

ARBTRE: Mario Melero López (Comitè Andalús). Va amonestar a Hugo Mallo (m. 13), Carles Planas (m. 89), Iago Aspas (m. 89), Bongonda (m. 89) per part del Celta i a Soldado (m. 7), Andrés Fernández (m. 71) i Jaume Costa (m. 72), Jonathan dos Santos (m. 85) i Musacchio (m. 86) per part del Villarreal.

CAMP: Balaídos, davant uns 16.000 aficionats.