Divendres, 19 d'Abril, 2024  |
900 atletes participen en un IV 5k de la Purissima de “èxit” 900 atletes participen en un IV 5k de la Purissima de “èxit”

- 23 Octubre, 2016 -

Francisco José Hervás va ser el primer classificat, seguit de Jorge Mora i Oscar Gonzalez 900 atletes participen en un IV 5k de la Purissima de “èxit”

El 5K de la Purissima que va tindre lloc ahir pels carrers del centre de la localitat va ser tot un éxit. Marco Senna va exercir de mestre de ceremonies front als més de 900 participants que van formar part de la cursa, que aquest any celebraba la seua cuarta edició.

_DSC4013

Francisco José Hervás va ser el primer classificat, seguit de Jorge Mora i Oscar Gonzalez, amb qui va compartir el podium. La primera dona en la classificació va ser Patricia Cabedo.

Des de l’organització valoren com un “éxit total” la prova, degut a que els atletes van saber combatre les males condicions meteorologiques.