dimarts, 17 de octubre, 2017  |  
Ideat Arquitectura-Ingeniería aposta per la professionalitat i per les últimes tecnologies per a dur a terme els projectes Ideat Arquitectura-Ingeniería aposta per la professionalitat i per les últimes tecnologies per a dur a terme els projectes

- 2 gener, 2017 -

L'empresa nascuda a Vila-real en 2013 treballa en la rehabilitació del Molí La Vila i actua en diferents obres a la Comunitat Ideat Arquitectura-Ingeniería aposta per la professionalitat i per les últimes tecnologies per a dur a terme els projectes

Vila-real Informació

Ideat Arquitectura-Ingeniería va nàixer al juny del 2013, en un context de constants canvis en el sector de la construcció, la qual cosa, com assegura Javier Carda, un dels tres socis de l’empresa, “pot ser que no fóra el millor moment per a engegar un negoci d’aquesta índole”. No obstant açò, Carda explica que “a poc a poc, i gràcies al boca a boca, el nostre estudi està sent més conegut i ens encarreguen projectes”.

I és que Ideat té com a missió enfocar cada treball sense perdre la il·lusió i frescor del principi, bolcant-se en cada projecte i mantenint sempre la professionalitat i un tracte proper amb els clients.

Gràcies a un gran equip de col·laboradors –en diferents zones, com són Borriana, Les Alqueries, Castelló, Sagunt, etc- presten servei en tota la província de Castelló i València. Així mateix, disposa dels mitjans tècnics i humans necessaris per a respondre amb els resultats òptims que exigeixen els seus clients.

Professionalitat al servei del client

Aquesta professionalitat queda recolzada per la formació dels seus tècnics en diferents màsters d’eficiència energètica, disseny de producte, urbanisme, interiorisme i decoració, i sobretot, cursos d’actualització contínua de normatives, nous productes i actualització a les últimes tecnologies del mercat.

En l’actualitat, duen a terme els projectes de diversos habitatges unifamiliars a La Salzadella, Sant Vicent de Piedrahita, Artesa, Vila-real i a Petrer.

Rehabilitació del Molí La Vila

Vila A més també treballen en la rehabilitació del Molí la Vila de Vila-real. Aquest tipus de servei se sumisca als certificats d’eficiència energètica, llicències d’activitat per a obertura de locals comercials, informes tècnics per a diferents institucions, taxacions, informes pericials, inspeccions tècniques d’edificis, adreça i redacció de projectes d’obra nova, reformes, decoració, etc. Un estudi, sens dubte, per a créixer.

Google+

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *