divendres, 22 de febrer, 2019  |  
Coca Cola i Creu Roja ajuden a dones de Vila-real a millorar la ocupabilitat i fomentar l’emprenedoria Coca Cola i Creu Roja ajuden a dones de Vila-real a millorar la ocupabilitat i fomentar l’emprenedoria

- 13 febrer, 2018 -

En la segona edició del programa ‘Gira’ participen 70 persones en situació de vulnerabilitat i dificultat per a trobar un treball Vila-real Informació Ajudar... Coca Cola i Creu Roja ajuden a dones de Vila-real a millorar la ocupabilitat i fomentar l’emprenedoria

En la segona edició del programa ‘Gira’ participen 70 persones en situació de vulnerabilitat i dificultat per a trobar un treball

Vila-real Informació

Ajudar a millorar l’ocupabilitat de dones en dificultat social és l’objectiu principal del Programa GIRA Dones de Coca Cola desenvolupat per Creu Roja. El conjunt d’activitats es destina a proporcionar a les dones els coneixements i eines necessaris per a integrar-se en el món laboral.

“Aquests tallers suposen una oportunitat per a moltes dones que, trobant-se en una situació de vulnerabilitat, tenen dificultats per a trobar una empresa amb la qual poder millorar la seua situació. El projecte GIRA Dones cerca trencar les barreres amb les quals es troben les dones, oferint-los eines i coneixements que els permeten millorar la seua situació socioaboral”, explica Ana Callol, Directora de Responsabilitat Corporativa de Coca Cola European Partners Iberia.

La intervenció que realitza Creu Roja a Vila-real des d’octubre de 2017 fins al mes de juny, forma part de la segona edició de GIRA Dones. En aquesta edició participen 70 dones que es troben en situació de cerca d’ocupació, a causa de dificultats econòmiques, que necessiten donar resposta.

Per a Carmen Torres, responsable del Pla d’Ocupació “si de manera general, l’accés al mercat de treball no és un camí fàcil per a una bona part dels ciutadans, per a les persones en situació de vulnerabilitat, especialment per a les dones, aquest camí és encara més complex: la seua línia d’eixida està uns quants passos més arrere que la de la majoria. Per tant, es fan necessàries mesures que promoguen la igualtat d’oportunitats i de tracte en el mercat laboral, com aquesta iniciativa de Coca Cola”.

Compromís amb la diversitat i la igualtat de gènere

La diversitat, entesa com la inclusió de tot tipus de persones a través de la igualtat d’oportunitats, és una de les senyals d’identitat de Coca Cola.

Aquest compromís es concreta en l’engegada de diverses accions, com el projecte global 5by20 que cerca afavorir l’apoderament personal i professional de cinc milions de dones per a l’any 2020 en tot el país. A Espanya, Coca-Cola recolza a través dels seus programes GIRA a determinats col·lectius que necessiten un impuls, recolzant la seua capacitació personal i professional. Tal és el cas de GIRA Joves o GIRA Dones.

Sobre GIRA Dones

GIRA Dones és un projecte de formació impulsat per Coca-cola dirigit a dones que volen accedir a un treball o desenvolupar una idea de negoci vinculada amb el sector de l’alimentació i begudes. L’objectiu d’aquest programa és el de millorar la seua capacitació en la cerca d’ocupació i fomentar el seu caràcter emprenedor.

GIRA Dones constitueix una oportunitat per a desenvolupar el talent i les capacitats de treball de les dones a través d’un programa de formació que contribuïsca al seu avanç professional. Durant la seua primera edició, en tot el país van participar 4.643 dones de 17 ciutats i 160 pobles del territori nacional.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *