Dimecres, 24 d'Abril, 2024  |
El CH Vila-real es complica la permanència amb la derrota contra el CH Sant Joan (33-24)  El CH Vila-real es complica la permanència amb la derrota contra el CH Sant Joan (33-24)

- 18 Abril, 2018 -

L’equip presidit per Abel Rico es bat el dissabte que ve a les 18’30 al CTE en un importantíssim partit contra l'Sporting Alacant El CH Vila-real es complica la permanència amb la derrota contra el CH Sant Joan (33-24)

L’equip presidit per Abel Rico es bat el dissabte que ve a les 18’30 al CTE en un importantíssim partit contra l’Sporting Alacant

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

Els rogets del CH Vila-real, van eixir a la pista de Sant Joan d’Alacant sense tensió el que va provocar que l’equip local s’avançara fins a sis gols als inicis del matx.

A l’equador de la primera part amb més tensió i una defensa més aplicada, l’equip de la Plana Baixa va acurtar distàncies ficant-se a tres gols i tenint oportunitats per posar-se només a un gol i entrar al partit. Males decisions en contraatacs van deixar el marcador al descans en (18-13).

En la segona part les diferències es van mantindre fins el minut 45 que semblava que els pupils de Toni Malla podrien entrar al partit i posar-se a un o dos gols, però no va ser així i a set minuts la diferència ja era de set gols. En aquell moment ja amb relaxació el resultat s’en va anar dins als nou gols finals. Destacable l’actuació de Marc Carda amb 4 gols, i del jove porter Samuel Bou que amb una gran actitud va fer aturades de mèrit, arribant a aconseguir un gol a porta buida des de la seua porteria.

Pel CH Vila-real van jugar: David Gil, Samuel Bou (1) (porters). Alejandro Alfonso (6), Marc Carda (4), Àlex Guimerà (4), Nahuel Cada (4), Hèctor Collazos (2), Daniel Rustarazo (1), Youcef Haddallah (1), Aaron Garcia (1), Paco Reina, Joan Mateu, Carlos Sánchez i David Bueno.

Ara l’infern de Catarroja està parat, i és que el Florida li va guanyar al Castelló, per cert primer partit guanyat en la segona volta pel Florida-Catarroja, i ara mateix el Vila-real és cuer i els de Catarroja tenen dos punt més. I això suposarà que el partit del 28 abril entre el Florida i el Vila-real serà decisiu, amb la dificultat pels rogets de jugar fora.

Perquè encara que el Vila-real guanye esta setmana a l’Sporting Alacant en el CTE, es produira empat entre el Florida i el Vila-real a 10 punts, decidint-se en el penúltim partit a Catarroja. Així que caldrà donar el màxim recolzament a l’equip presidit per Abel Rico, el dissabte que ve a les 18’30 al CTE, en l’importantíssim CH Vila-real – Sporting Alacant.

Per altra banda anunciar la classificació per a les semifinals de la Copa Federació que se jugaran els dissabtes 28 d’abril i 5 maig, dels equips Cadet A i Infantil femenins, davant de rivals que determinarà el sorteig del 23 d’abril.