Divendres, 29 de Març, 2024  |
Gran partit de presentació dels equips sèniors masculí i femení del CH Vila-real Gran partit de presentació dels equips sèniors masculí i femení del CH Vila-real

- 7 Setembre, 2018 -

El divendres, nou partit amistós del sènior masculí, el BM Puerto de Sagunto B torna la visita Gran partit de presentació dels equips sèniors masculí i femení del CH Vila-real

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

L’equip masculí 18-19, que milita en 1ª Estatal

L’equip masculí s’enfrontava a un poderós Levante UD BM Marni, que l’any passat va acabar en 5ª posició, amb 39 punts. Ni més ni menys que trenta punts més que els rogets que dirigia Toni Malla, la temporada passada. I vull deixar clar, que és un bon entrenador molt treballador i que preparava molt els partits amb sessions de vídeo i treball específic en pista. Però és cert que no va tindre sort i l’equip tampoc. L’hongarès, Tarlosi, gran fitxatge no es va adaptar i en Nadal tornava a Hongria, plaga de lesions i alguns fitxatges que no van respondre a allò que s’esperava d’ells, més alguna baixa per motius laborals va abocar a una mala temporada pels resultats esportius. A Toni Malla li van oferir una banqueta on li milloraven molt el seu contracte. I lògicament va marxar al juny, concretament al UBU Burgos. Li desitgem molta sort.

I tornant al partit, la igualtat era màxima entre el CH Vila-real i el Marni, i això que els blaugranes tenen una gran pedrera i un gran equip. Al descans s’arribava amb un 12-12 emocionant. En la segona part va continuar la tònica d’igualtat fins als darrers minuts del partit quan els valencians es van avançar 24-28. Aleshores dos canonades, d’Àlex Tello acostava el resultat, i arribaven a un intercanvi de gols, fins arribar al 29-31 a minut i mig del final i amb decisió i depurada tècnica Nacho Nebot va aconseguir els dos gols, aconseguint l’empat. I quedaven 7 segons amb possessió i temps mort pel Marni. L’equip es col·loca en defensa 6-0 amb un avançat a 9 metres per si hi ha llançament. I finalment els rogets defensen bé i el Marni no aconseguix ni llançar. Resultat final 31-31. Un empat enorme davant d’un gran equip. I caldria destacar a tot l’equip, ens va agradar molt David Bueno on va parar molt en els moments decisius cap als minuts finals, els extrems que pràcticament no fallen ni una, Carlos L., Àlex G., Alejandro, els centrals Dani, Marc S., pivot Alberto i el joves de la casa Joan, Carlos S. I els porters David B., Ivan i Roberto.  El porter David Gil va estar absent per una lesió al turmell, encara que ja podrà jugar per a l’inici de la lliga.

Un altre absent important va ser l’entrenador Juanma Lozano, per la defunció de son pare, DEP. El Club Handbol Vila-real i totes les persones que en formem part acompanyem a Juanma en este trist moment. Per este motiu Pepe Alfonso, el delegat de l’equip, es va fer càrrec de l’equip, i l’hem de felicitar per la força i intensitat amb que dirigia l’equip, amb canvis assenyats correccions individuals sobre posicions o accions d’alguns jugadors, ànims constants. Abel Rico estava a la banqueta, però no va intervindré quasi res. I és que Pepe a més de conèixer l’equip i als jugadors ha vist i viscut molt d’handbol. Enhorabona Pep Alfonso, un gran partit i un gran empat.

Gran partit en el primer amistós del nou equip sènior femení del CH Vila-real 22 – H Betxí 9

El Handbol Betxí també equip nou esta temporada presentava un conjunt de jugadores en general joves, però amb diferents nivells. Equip fort en defensa i que va jugar bé quasi tota la primera part. De fet es va avançar 0-2, i va ser Susi Rico qui va aconseguir el primer gol d’esta nova etapa del femení del Vila-real. I va ser poc a poc que el Vila-real amb millor físic es va anar imposant al marcador, amb bona defensa i un bon joc combinatiu que anirà millorant amb els partits. Enhorabona a totes les jugadores rogetes: Mayra, Ainoa, Carmina, Blanca, Maria Andrés, Sofia, Maria Andreu, Judith, Susi, Arantxa, Irene, Judit, Inma i Abel Rico, el seu entrenador.

Nou partit amistós del sènior masculí

Divendres que ve nou partit amistós del sènior masculí, el BM Puerto de Sagunto B torna la visita. Recordarem que els rogets van guanyar 25-32 fa dues setmanes, encara que els del Port vindran concentrats i amb l’equip complet.