dimecres, 20 de juny, 2018  |  
El PP exigeix a l’equip de Govern que arregle el camp de futbol de Fundación Flors El PP exigeix a l’equip de Govern que arregle el camp de futbol de Fundación Flors

- 14 febrer, 2017 -

Gil explica que s'han possat en contacte amb els pares i que "són molts els que s'han queixat" El PP exigeix a l’equip de Govern que arregle el camp de futbol de Fundación Flors

Vila-real Informació

El Partit Popular de Vila-real ha arreplegat les queixes de les famílies els fills de les quals entrenen en els camps municipals de Fundació Flors i han exigit que es pose una solució.

De fet, el mal estat d’aquestes instal·lacions pot fer que els joves futbolistes es lesionen tal com han advertit fins als propis entrenadors. A açò se li uneixen altres greus manques com que no hi ha aigua calenta en els vestuaris i l’absència total de manteniment.

L’edil del PP, Carlos Gil, ha explicat que “són molts els pares els que s’han posat en contacte amb el Partit Popular per a lamentar la mala situació en la qual es troba aquesta instal·lació i el perill que suposa per als joves esportistes de Vila-real”.

Gil considera que des de l’Ajuntament s’hauria d’actuar per a evitar que “els clubs que entrenen en aquests camps hagen de suportar aquestes condicions”.

El regidor ha advertit que “no és possible que l’alcalde ens puge els impostos a tots per a comprar capritxos com a palaus i, al mateix temps, hi ha instal·lacions públiques en un estat tan lamentable”.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *