dimecres, 20 de març, 2019  |  
El PP insisteix en una ambulància esdeveniments esportius en cap de setmana  El PP insisteix en una ambulància esdeveniments esportius en cap de setmana 

- 13 abril, 2018 -

La formació se sumen a la recollida de signatures de famílies, ja que s'han registrat diversos incidents El PP insisteix en una ambulància esdeveniments esportius en cap de setmana 

Els populars se sumen a la recollida de signatures de les famílies de la ciutat 

Vila-real Informació 

El Partit Popular de Vila-real ha reiterat la seua petició que l’Ajuntaments engegue un servei d’ambulància medicalizada durant els caps de setmana perquè atenga la gran quantitat d’esdeveniments esportius que se celebren en la ciutat.

Entre lligues locals, l’esport escolar i les diferents competicions de finalització de setmana”s’ ha convertit en una necessitat que existisca aquest servei i que estiga pendent de qualsevol eventualitat”, ha explicat el regidor del PP, Carlos Gil. De fet, ja s’han registrat diversos incidents i, a més, algunes famílies han iniciat una recollida de signatures perquè es dispose d’aquest servei. 

Cal recordar que el PP ja va presentar una proposta que va ser rebutja per l’equip de govern amb excuses però “vist que les famílies han iniciat la recollida de signatures ho tornem a presentar per a mostrar el nostre suport total a aquesta necessitat de Vila-real”, assenyala el regidor.

Gil ha explicat que “en aquests moments se suposa que s’estan elaborant els pressupostos i pensem que és un bon moment per a presentar la proposta i que l’equip de govern reserve una partida econòmica per a açò”. 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *