divendres, 26 de abril, 2019  |  
El PP denuncia que “nous impagaments sense deixen sou a netejadores de l’Ajuntament” El PP denuncia que “nous impagaments sense deixen sou a netejadores de l’Ajuntament”

- 15 abril, 2019 -

Folgado lamenta que “aquests deutes se sumen a les que Benlloch arrossega amb ONG o entitats veïnals i col·lectius” El PP denuncia que “nous impagaments sense deixen sou a netejadores de l’Ajuntament”

Folgado lamenta que “aquests deutes se sumen a les que Benlloch arrossega amb ONG o entitats veïnals i col·lectius”

Vila-real Informació

El PP de Vila-real denuncia que els impagaments de l’alcalde, José Benlloch, continuen cobrant-se víctimes. Els pufos de l’alcalde han provocat que les netejadores de l’Ajuntament estiguin sense cobrar les seves nòmines, tal com han denunciat les pròpies empleades avui. 

El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha advertit que “una vegada més, els impagaments han provocat que siguen els més febles els que es queden sense cobrar les seues nòmines”. 

Per a Folgado “no és possible que la mala gestió de l’alcalde provoqui problemes greus” com és aquest fet quan “sí que té diners per a comprar palaus i per a dilapidar diners en protocol”. 

El PP lamenta que aquests deutes “se sumen a les que Benlloch arrossega amb ONG o entitats veïnals i col·lectius de Vila-real”.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *