dijous, 23 de maig, 2019  |  
El PP denuncia el bloqueig les millores al PAI Madrigal i la carretera d’Onda fa huit anys El PP denuncia el bloqueig les millores al PAI Madrigal i la carretera d’Onda fa huit anys

- 14 març, 2019 -

Mezquita lamenta que les promeses incomplides han perjudicat tant a veïns com a empreses El PP denuncia el bloqueig les millores al PAI Madrigal i la carretera d’Onda fa huit anys

Marisa Mezquita lamenta  que les promeses incomplides han perjudicat tant a veïns com a empreses

Vila-real Informació     

El Partit Popular de Vila-real ha denunciat avui el bloqueig de vuit anys sense proposta de solució alguna a dues zones prioritàries per a la localitat: la partida Madrigal i la carretera d’Onda. “Huit anys de paràlisis per la mala gestió de Benlloch”, tal com ha lamentat la regidora del PP, Marisa Mezquita. 

Pel que fa al PAI Madrigal, el 17 de gener de l’any 2000 es va acordar en ple donar començament a la seua urbanització amb 16 unitats d’execució per a dotar dels serveis necessaris als veïns que compten amb un habitatge en aquesta gran zona del municipi. En onze anys de gestió del PP, malgrat la gran dificultat que implicava la gestió d’aquest programa d’actuació, es van urbanitzar 400.000 metres quadrats.

És a dir, es van millorar les canalitzacions, es van obrir carrers, va arribar la llum i els serveis bàsics però des que va arribar Benlloch a l’alcaldia les seues prioritats han sigut unes altres deixant als veïns d’aquesta zona en total abandó i sense donar resposta a les seues necessitats i peticions, obligant a alguns veïns a fer públiques les seues reivindicacions –com els veïns del carrer Palmeres o els de el carrer Algemesí- i denunciant la negativa de Benlloch a atendre’ls.

La responsable popular ha advertit que “no és possible la paràlisi a la qual Benlloch ha sotmès a aquesta zona de Vila-real on els cobra l’IBI més car però no els ha oferit ni una millora ni solució”. 

Una altra de les grans zones que Benlloch ha paralitzat vuit anys és el PAI de la carretera d’Onda. “Vila-real precisa poder oferir sòl industrial per a generar atractiu a noves empreses que vulguen implantar el seu negoci en el nostre municipi i que es genere així més ocupació en la ciutat però açò no és possible si tenim al capdavant de l’Ajuntament a qui és el responsable que Vila-real haja renunciat a la Europlataforma Intermodal per no incomodar als seus o a qui ha perdut 1,2 milions d’euros de subvencions del IVACE per no justificar a temps”, assenyala l’edil.

“Siga com siga, estem igual que en 2011 i, així, Vila-real mai va a avançar per molt que intenten fer-nos creure el contrari”, adverteix Mezquita.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *