divendres, 26 de abril, 2019  |  
El PP defensa les tasques de Vila-real com a punt de dinamització i oci i creació d’ocupació  El PP defensa les tasques de Vila-real com a punt de dinamització i oci i creació d’ocupació 

- 21 març, 2019 -

Els populars anuncien una ordenança per a garantir el seu funcionament si governen El PP defensa les tasques de Vila-real com a punt de dinamització i oci i creació d’ocupació 

Els populars anuncien una ordenança per a garantir el seu funcionament si governen

Vila-real Informació

El Partit Popular s’ha sumat a la defensa de les tasques que hi ha en el centre de la localitat. Els populars han volgut mostrar el seu suport explícit a aquesta nova zona d’oci ja que “en poc temps s’ha convertit en una referència d’oci local i provincial gràcies a l’impuls d’un grup d’empresaris”.

Així ho ha explicat el portaveu del PP, Héctor Folgado, qui adverteix que “la zona de les tavernes s’ha convertit en una referència i un punt d’atracció i de dinamització econòmica”.

El portaveu popular assenyala que “les tasques estan generant ocupació i convertint a Vila-real en una referència d’oci responsable i beneficiant molt al sector de la restauració”.

Per a la formació, “la passivitat de Benlloch i de l’Ajuntament ha deixat aquest espai sense una regulació clara que evite qualsevol tipus de conflicte” ja que “no ens podem oblidar de l’esforç que estan fent aquests empresaris perquè es tracte d’una zona d’oci responsable i que genera economia en la ciutat”.

Folgado, que ja s’ha reunit amb els empresaris de les tavernes de Vila-real, ha anunciat que quan governe en la localitat a partir de maig impulsarà una ordenança de convivència que garantisca el funcionament d’aquests locals i la convivència veïnal, tal com ja ha fet el Partit Popular en les tavernes de Castelló”

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *