divendres, 22 de febrer, 2019  |  
El PP atribueix el nou Pla Econonòmic Financer a “gastar més del que s’ingressa” El PP atribueix el nou Pla Econonòmic Financer a “gastar més del que s’ingressa”

- 12 febrer, 2018 -

Gil: "L'endeutament no s'ha reduït en huit anys de govern i el romanent és fruit de la mala gestió” El PP atribueix el nou Pla Econonòmic Financer a “gastar més del que s’ingressa”

Gil lamenta l’endeutament que pràcticament no s’ha reduït en huit anys de govern i assegura que el romanent “és fruit de la mala gestió”

Vila-real Informació

El Partit Popular de Vila-real ha alertat d’un nou caos econòmic “a judici de les xifres que maneja l’alcalde i que són fruit del desastre de Benlloch”. 

Tal com ha advertit el regidor del PP a Vila-real, Carlos Gil, “les xifres que ha donat l’alcalde van a provocar que l’Ajuntament haja de recórrer a un pla econòmic financer ja que, de nou, Benlloch es gasta més diners del que ingressa”. 

Afig que “tot açò provoca que cada vegada hi haja més impagaments per a les empreses i puja el nivell d’endeutament. Carlos Gil explica que “no pot ser que després de quasi 8 anys de govern de PSOE i Compromís, l’endeutament d’una ciutat com Vila-real pràcticament no s’haja reduït i que seguisquen gastant alegrement”.

A més, el fet que hi haja un romanent “és fruit de la mala gestió ja que no deixa de demostrar que no han sigut capaces de complir amb el seu propi pressupost”. En aquest sentit, Gil recorda que “l’ any 2017 i aquest 2018 podem dir que són els més desastrosos en la història de Vila-real ja que l’any passat l’alcalde va pujar els impostos de forma històrica, amb l’IBI pels núvols i, malgrat açò, són incapaços de millorar els serveis o fer inversions”.

El responsable del PP ha assenyalat que “mentre gasten a comprar palaus o en protocol i a fer-se fotos, als veïns els pugen els impostos i són incapaços d’ordenar unes comptes amb rigor”.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *